Βαθμολογία

Οι δηλώσεις συμμετοχής στα πρωταθλήματα Υποδομών

Από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της ΕΠΣΛ, γίνεται υπενθύμιση προς όλα τα σωματεία του Νομού, που προτίθενται να συμμετάσχουν στη φετινή ποδοσφαιρική περίοδο 2013 - 2014 στα πρωταθλήματα Υποδομών (Εφηβικό, Παιδικό και Προπαιδικό), ότι θα πρέπει να δηλώσουν την πρόθεσή τους αυτή στη Γραμματεία της Ένωσης, μέχρι και την 30η του τρέχοντα μήνα.

Υπενθυμίζεται ότι στα πιο πάνω πρωταθλήματα κατά τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο θα αγωνίζονται: Στο Εφηβικό οι γεννηθέντες το 1998 και νεότεροι, στο Παιδικό οι γεννηθέντες το 2000 και νεότεροι και στο Προπαιδικό οι γεννηθέντες το 2002 και νεότεροι. Τα πρωταθλήματα αυτά αναμένεται να ξεκινήσουν μετά την 15η Οκτωβρίου 2013.

Η πρόταση που συζητήθηκε από τους εκπροσώπους των σωματείων και την Επιτροπή Πρωταθλημάτων στην πρόσφατη συνάντησή τους στο ξενοδοχείο «Διόνυσος», αν μπορούν να αγωνιστούν στο Εφηβικό πρωτάθλημα οι γεννηθέντες το 1997 και πόσοι, θα συζητηθεί στο προσεχές Δ.Σ. της Ένωσης και ύστερα από πρόταση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων.

Στην ίδια συνεδρίαση θα αποφασιστεί αν στο Παιδικό πρωτάθλημα θα μπορούν οι γεννηθέντες το 2001 να αγωνιστούν με προσωρινά δελτία που εκδίδει η Ένωση.