Βαθμολογία

Δίκαια νίκη η Θύελλα Ελάτειας

Μια από τις εκπλήξεις της σημερινής ημέρας, στο κύπελλο ερασιτεχνών, είναι η νίκη της Θύελλας Ελάτειας, με σκορ 1-0 απέναντι στον Τοξότη. Οι γηπεδούχοι, ήταν καλύτεροι, σε ένα παιχνίδι που και ο Τοξότης είχε τις καλές του στιγμές και κατάφεραν να πάρουν έτσι μια σπουδαία νίκη-πρόκριση.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Αν και ο Τοξότης είχε την επιθετική πρωτοβουλία αρχικά, όχι μόνο δεν δημιούργησε ευκαιρίες, καθώς έπεσε πάνω στην άμυνα-γρανίτη της Ελάτειας, αλλά στην συνέχεια αναδιπλώθηκε, με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων να βγαίνουν μπροστά και να απειλούν.

Από ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο, μια ευκαιρία ξεχώρισε, όταν στο 38’ ο Κολονιώτης έβγαλε μια μπαλιά από αριστερά για τον Βασίλη Ζάρρα, με τον δεύτερο όμως να μην μπορεί να την αξιοποιήσει και να στέλνει την μπάλα μακριά.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα, στο 71ο λεπτό, ο Τσιάκος επιχείρησε ένα σουτ και διαμόρφωσε το τελικό σκορ, αφού νίκησε τον τερματοφύλακα του Τοξότη.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Θύελλα Ελάτειας(Θανάσης Κούκος): Μαγγαράς, Σολωμός, Κωστής, Γκουγκουλιάς, Στογιάννης, Κίτσιος, Κούκος(55’ Ζιάκας), Κοσμάνος, Τσιάκος(80’ Χατζής), Κολονιώτης(87’ Κολώνας), Ζάρρας Β.

Τοξότης(Χρήστος Γκάτας): Μπρούτσος, Καραλής, Τσακνάκης, Τζήκας, Παππάς, Ντόντος, Τσακουρίδης(46’ Γκαραβέλης), Τσέλας(60’ Ταμανάκιας), Πεζής(78’ Κίτσιος), Τσανάς, Μαγκούτας.

Διαιτητής: Γρηγοριάδης Βοηθοί: Τσακνάκη Δ., Φακής.