Βαθμολογία

Δεν είχε σταματημό ο Κεραυνός

Με το ευρύ σκορ, 0-8 ο Κεραυνός Παραποτάμου, πέρασε θριαμβευτικά μέσα από το Ελευθέριο και πλέον βλέπει την συνέχεια τόσο σε Κύπελλο, όσο και σε πρωτάθλημα. Η ομάδα του Παραποτάμου, έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις της, καθώς από το ημίχρονο ακόμα προηγούνταν με σκορ 0-4. Από την άλλη, η ομάδα του Ελευθεριακού, έκανε φιλότιμες προσπάθειες να παίξει ποδόσφαιρο και να φανεί μέσα στο γήπεδο, αλλά η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν αρκετά μεγάλη.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Ο χορός των γκολ, άνοιξε από νωρίς, όταν ο Ζιούστης άνοιξε το σκορ μόλις στο τρίτο λεπτό. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Τριαντάφυλλος Σερίφης, έβαλε τις βάσεις για την νίκη της ομάδας του, γράφοντας το 0-2, ενώ στο 35’ ήρθε η σειρά του Κουκουτσέλου να σκοράρει, μετά από διπλή προσπάθεια. Στο 40’ ο νεαρός Κανταρίνος, διαμόρφωσε το 0-4 μετά από όμορφη σέντρα του Ζυγουροδήμου.

Στην συνέχεια, Σερίφης και Κανταρίνος πέτυχαν και χατ τρικ, αφού αμφότεροι σημείωσαν από δύο τέρματα στο δεύτερο μέρος. Συγκεκριμένα, ο Σερίφης έκανε το 0-5 στο 75’, για να ακολουθήσει στο 80’ ο Κανταρίνος για το 0-6, ενώ ο Σερίφης και πάλι σκόραρε τρία λεπτά αργότερα, με τον Κανταρίνο να ολοκληρώνει τον θρίαμβο της ομάδας του στο 86’ μετά από σέντρα του Ναΐμ.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Ελευθεριακός(Γιάννης Κυρμιτζόγλου): Συράκης(46’ Τσανάς), Παπαχρήστος, Θεοδωράκης, Φροξυλιάς(55’ Τσιούρας), Δεληγιάννης, Ντουρουντάκης, Χατσιλιάρι, Μόκας, Ραπτοτάσιος Κ.(36’ Μπουκόρος), Μπέλτσιος, Ραπτοτάσιος Π.

Κεραυνός Παραποτάμου(Κώστας Μπακατσής): Ρουτζέρο, Ζυγουροδήμος(46’ Δελητζάνης), Σαρρής, Δαλακώνης, Πάσχος, Σαΐτης, Παππάς(28’ Βασίλεβ), Ζιούστης, Κουκουτσέλος(59’ Ναΐμ λ.τ.), Κανταρίνος, Σερίφης Τρ.

Ο φροντιστής και παράλληλα ψυχή της ομάδας του Παραποτάμου, Χρήστος Μπάνος, με δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας, πανευτυχής, μετά το τέλος του παιχνιδιού