Βαθμολογία

«Τρένο» οι Άγιοι Ανάργυροι!

Ο Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων, κοίταξε στα… μάτια τον Αχιλλέα Φαρσάλων και τον κέρδισε για τον θεσμό του κυπέλλου και ταυτόχρονα πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΛ.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το συγκρότημα του Θοδωρή Σκύφτα, παρότι αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ, και ο Αχιλλέας Φαρσάλων μια κατηγορία παραπάνω, κάνανε την έκπληξη και πήραν το εισιτήριο με σκορ 3-0.

Η αναμέτρηση διεξήχθη κάτω από αρκετή ζέστη και ιδιαίτερα δυνατό αέρα, γεγονός που έπαιξε το δικό του ρόλο στο παιχνίδι. Θετικό γεγονός η παρουσία του κόσμου που ήταν μεγάλη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Άγιοι Ανάργυροι «πατούσαν» καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και δίκαια στο τέλος πήραν τη νίκη – πρόκριση. Από την άλλη η ομάδα του Αχιλλέα έδειξε πως έχει στόχο το πρωτάθλημα και μάλλον δεν ενδιαφερόταν το ίδιο και για το κύπελλο, αφού αγωνίστηκαν και αρκετά νέα παιδιά.

Δύο καλές στιγμές για τους φιλοξενούμενους στα πρώτα λεπτά με τους Παλιούρα Δ. και Γκατζόγια χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα. Όσο περνούσαν τα λεπτά, οι γηπεδούχοι ανέβαζαν στροφές, δημιούργησαν φάσεις με τους Τάσιο και Φούντα, μέχρι να φτάσουμε στο 15΄, όταν και σημειώθηκε το γκολ. Ο Παντελής Βενέτης με ένα δυνατό βολέ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης γράφοντας το 1-0.

Πάντως οι παίκτες του Θοδωρή Σκύφτα έχασαν στη συνέχεια πολλές ευκαιρίες για να σημειώσουν και άλλα τέρματα με τους Σαλγκάμη, Πλιάγκα και Τάσιο.

Στο 52’ οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή ευκαιρία όταν ο Ηλιάζι απομάκρυνε προ της γραμμής το πλασέ του Παλιούρα Δ. Στο 65΄ο Βασίλης Φούντας κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Κλέιντι και ο ίδιος έκανε το 2-0.

Το τρίτο γκολ σημείωσε ο αρχηγός της ομάδας Λευτέρης Σαλγκάμης με πλασέ μετά από ωραία ενέργεια του Χατζηλιάδη, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 3-0.

Άγιοι Ανάργυροι (Θ. Σκύφτας): Παυλόπουλος, Χατζηλιάδης, Πλιάγκας (81΄Ευαγγέλου), Ηλιάζι, Παναγιώτου (81΄Αντωνόπουλος), Κουσιάς, Βενέτης (77΄Μπαζάνας), Σαλγκάμης, Τσινούδης, Φούντας, Τάσιος.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Μ. Τριανταφυλλόπουλος): Σακελλαρίου, Δημακόπουλος (46΄Πατσούρας), Τσιανάκας, Μαργαριτόπουλος, Κλέιντι, Τλούπας, Αντωνιάδης, Γκατζόγιας, Ξυνογαλάς (70΄Μπένος), Παλιούρας Δ., Παλιούρας Αντ. (46΄Λίταινας).

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουμαρσόπουλος, Κορέστης, Καραθάνος.