Βαθμολογία

«Γεύση» Πρέλεβιτς στο Κλειστό της Νεάπολης

Παρών στη προπόνηση της Πέμπτης (στο Κλειστό Γυμναστήριο  της Νεάπολης) θα δώσει ο γνωστός σε όλο το μπασκετικό ελληνικό κοινό και όχι μόνο, πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς για να μιλήσει και να μεταδώσει τις γνώσεις του στα νέα παιδία της ομάδας αλλά και στο υπάρχον υλικό της ομάδος.

Καλούμε όλο το μπασκετικό κοινό της Λάρισας, αλλά και τα νέα «εκκολαπτόμενα» παιδιά που θέλουν να μυηθούν στα μυστικά του Μπάσκετ  να παραβρεθούν σε αυτό το ενδιαφέρον απόγευμα.

Έναρξη Εγγραφών στα τμήματα υποδομών

Με την έναρξη της νέας περιόδου καλούμε όλα τα νέα παιδιά, αγόρια και κορίτσια, από ηλικία 5 ετών και άνω, να έρθουν να τα μυήσουμε στα μυστικά του μπάσκετ. Οι εγγραφές λοιπόν έχουν ήδη ξεκινήσει στα τμήματα υποδομής της Ολύμπιας και στο γυναικείο τμήμα της ομάδας.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να έρθουν να μας συναντήσουν στο Κλειστό Γυνμαστήριο της Νεάπολης (Τέρμα Καρδίτσης) αλλά και να επικοινωνήσουν τηλ. με τον κ. Σάββα Αραπατσάνη(Τεχνικός) στο 6978962306. Στην ομάδα λειτουργούν τμήματα Μίνι, Παίδων/Κορασίδων και Εφήβων/Νεανίδων