Βαθμολογία

Καλαϊτζίδης αντί Χαραλαμπίδη στη Νέα Σαλαμίνα

Σε προφορική συμφωνία με τη Νέα Σαλαμανία, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία ήρθε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, ο οποίος αναμένεται στην Κύπρο τα επόμενα 24ωρα για τις τελικές συζητήσεις και τις υπογραφές. Ο Θεσσαλονικιός τεχνικός θα πάρει τη θέση του Απόστολου Χαραλαμπίδη, που παραιτήθηκε πριν από δύο ημέρες. H ανακοίνωση της κυπριακής ομάδας αναφέρει:

«Η Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου ανακοινώνει ότι κατέληξε σε απόφαση για συνεργασία με τον Ελλαδίτη προπονητή Δημήτρη Καλαϊντζίδη. Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης είναι 56 ετών (20/1/1957) και εργάζεται στο πόστο του προπονητή τα τελευταία 18 χρόνια. Την τελευταία τριετία εργάστηκε στην ομάδα της Βέροιας, με την οποία πέτυχε την άνοδο και την παραμονή στη Super league.

Ο Δημήτρης Καλαϊντζίδης είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA-PRO και αναμένεται ότι θα αποτελέσει μέρος της υφιστάμενης προπονητικής ομάδας. Συνεργάτης με τον κ. Καλαϊντζίδη θα είναι και ο κ. Γιώργος Ελευθερίου, ο οποίος παραμένει στην ομάδα και ο οποίος διαθέτει, επίσης το δίπλωμα UEFA-PRO.

Έχει ήδη γίνει επικοινωνία με τον κ. Καλαϊντζίδη ο οποίος θα έρθει στην Κύπρο για τις τελικές συζητήσεις. Εντός των επόμενων ημερών θα ακολουθήσουν νέες ανακοινώσεις σε σχέση με την πιθανότητα τελικής συμφωνίας καθώς και για την ολοκληρωμένη στελέχωση της προπονητικής ομάδας».