Βαθμολογία

«Κατοσταρίζει» ο Λάμπαρντ

Ματς-ορόσημο θα είναι το σημερινό με την Ουκρανία για τον αρχηγό της Τσέλσι, Φρανκ Λάμπαρντ.
Ο 35χρονος μέσος θα πραγματοποιήσει την 100ή του εμφάνιση με την φανέλα της εθνικής Αγγλίας, καθώς όπως αποκάλυψε στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Ρόι Χότζσον, ο έμπειρος παίκτης θα είναι στην αρχική ενδεκάδα του αγώνα των προκριματικών του Μουντιάλ 2014.
Ο Στίβεν Τζέραρντ, μάλιστα, ως αρχηγός των «τριών λιονταριών», πρόσθεσε πως είναι...στο χέρι της ομάδας να κάνει τη βραδιά αξέχαστη για το συμπαίκτη του. Ο Φρανκ Λάμπαρντ έχει απολαύσει μία σπουδαία καριέρα, κερδίζοντας τίτλους και τρόπαια με την ομάδα του, την Τσέλσι, ενώ αύριο το βράδυ πρόκειται να μπει σε ένα πολύ κλειστό κλαμπ παικτών που έχουν χριστεί διεθνείς. Συγκεκριμένα θα γίνει μόλις ο 8ος που θα φτάσει τις 100 συμμετοχές, μετά το ντεμπούτο του το 1999.
«Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, ο Φρανκ θα παίξει και θα ξεκινήσει αύριο και θα γίνει διεθνής για 100ή φορά στην καριέρα του», τόνισε μεταξύ άλλων μετά από σχετική ερώτηση ο Ρόι Χότζσον στη σημερινή συνέντευξη Τύπου και πρόσθεσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέρος αυτού του γεγονότος. Δε νομίζω ότι θα θα υπάρξουν πολλοί παίκτες που θα παίξουν στην εθνική για δύο ή τρία χρόνια, πόσο μάλλον για 14.»