Βαθμολογία

Κρίσιμες στιγμές για τον Μανώλη Καραμανλάκη

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Βόλου από τη δολοφονική επίθεση που σημειώθηκε  το πρωί , όταν άγνωστοι πυροβόλησαν τον καλύτερο ίσως Έλληνα αθλητή μπόντυ μπίλντινγκ,τον Μανώλη Καραμανλάκη. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, δράστης της επίθεσης κατά του Καραμανλάκη που διατηρεί κατάστημα με συμπληρώματα διατροφής στην οδό Αναλήψεως ήταν νεαρό οπλισμένο άτομο που εισήλθε στο κατάστημα και πυροβόλησε εν ψυχρώ εναντίον του ιδιοκτήτη. Έξω από το κατάστημα τον περίμενε συνεργός του με μηχανή μεγάλου κυβισμού στην οποία επιβιβάστηκε και εξαφανίστηκε μετά τη δολοφονική επίθεση. Λίγη ώρα μετά οι δύο δράστες συνελήφθησαν.
Ποιος είναι ο λόγος που πυροβόλησαν τον Καραμανλάκη; Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες για μια θέση στην ουρά της τράπεζας και πιο συγκεκριμένα του υποκαταστήματος της Εθνικής στο Βόλο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι όλα άρχισαν από έναν διαπληκτισμό στο υποκατάστημα της τράπεζας επί της οδού Αναλήψεως στο Βόλο, για το ποιος προηγείται στην ουρά. Λίγη ώρα αργότερα και ενώ ο 37χρονος αθλητής βρίσκονταν στο κατάστημα ειδών γυμναστικής, βρέθηκε αντιμέτωπος με τους δύο δράστες, οι οποίοι, αφού μπήκαν στο κατάστημα τον πυροβόλησαν εξ" επαφής.
Αυτή την στιγμή το θύμα της δολοφονικής επίθεσης στην οδό Αναλήψεως, ο Μανώλης Καραμανλάκης είναι εν ζωή αλλά σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.
Τον μετέφεραν πριν λίγη ώρα στον αξονικό τομογράφο προκειμένου οι γιατροί να εντοπίσουν τις βλάβες που του προκάλεσαν τα 3 βλήματα καραμπίνας, με την οποία ο δράστης της επίθεσης τον πυροβόλησε εν ψυχρώ.
Ο 37χρονος Μανώλης Καραμανλάκης, πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, είναι ο φετινός Mr Ελλάς του αθλήματος και το τελευταίο διάστημα ετοιμαζόταν να πάει Αμερική, είχε πάρει την πρόκριση για τους διάσημους αγώνες Body Building που διοργανώνει ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και στους οποίους συμμετέχουν μόνο οι κορυφαίοι του αθλήματος.

(Πληροφορίες taxydromos.gr και e-volos.gr)