Βαθμολογία

Επιστροφή Σαμαρά στην 11άδα έδειξε ο Σάντος

Η εθνική ομάδα, αφού ξεπέρασε μετά κόπων και βασάνων το εμπόδιο του Λιχτενστάιν, πλέον στρέφει την προσοχή της στο παιχνίδι της Τρίτης (10/9) με τους Λετονούς στο «Γ. Καραϊσκάκης» (σέντρα στις 21.45), για την 8η αγωνιστική του 7ου προκριματικού ομίλου.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα επιλέξει λογικά το 4-2-3-1, ενώ στην ενδεκάδα θα επιστρέψει ο Γιώργος Σαμαράς. Ο 28χρονος άσος της Σέλτικ, που δεν αγωνίστηκε απέναντι στο Λιχτενστάιν, λόγω τιμωρίας αλλά και ενός μικροπροβλήματος τραυματισμού στα δάχτυλα, πλέον είναι πανέτοιμος και, εκτος απροόπτου, θα είναι βασικός.
Αναλυτικά, ο Σάντος στο οικογενειακό διπλό χρησιμοποίησε τον Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια, ενώ στα στόπερ είχε τους Παπασταθόπουλο - Σιόβα. Δεξιά στην άμυνα τοποθέτησε τον Τοροσίδη και αριστερά τον Τζαβέλλα, ο οποίος θα πάρει τη θέση του τιμωρημένου Χολέμπας (αποβλήθηκε με το Λιχτενστάιν και χάνει το ματς με τους Λετονούς). Όσο για τη μεσαία γραμμή, δίδυμο στα χαφ ήταν οι Κατσουράνης - Μανιάτης και στην τριάδα μπροστά τους οι Σαμαράς (αριστερά), Σαλπιγγίδης (δεξιά) και Νίνης (επιτελικός). Τέλος, μοναδικός επιθετικός ήταν ο Κώστας Μήτρογλου, ο χρυσός σκόρερ της Εθνικής στη νίκη επί του Λιχτενστάιν.