Βαθμολογία

Ένα γκολ ήταν αρκετό στο Αργυροπούλι

Το ντέρμπι της πρεμιέρας στην Α΄ ΕΠΣΛ ανάμεσα στη Δόξα Αργυροπουλίου και τη Δήμητρα Γιάννουλης έκλινε υπέρ των φιλοξενουμένων με αποτέλεσμα 0-1, το κυρίαρχο ωστόσο στοιχείο της αναμέτρησης ήταν το άγχος που διακατείχε παίχτες, πάγκους και φιλάθλους και που η έκδηλη έκφρασή του δεν σταμάτησε ούτε μετά το 63΄ οπότε σημειώθηκε το μοναδικό τέρμα του αγώνα, αντιθέτως μάλιστα, έλαβε μορφή έντασης, η οποία εκδηλώθηκε μεταξύ των πάγκων των δύο ομάδων, όταν ο ένας εκ των προπονητών της Δήμητρας Βασίλης Μπακογιάννης, πανηγυρίζοντας το γκολ της ομάδας του, κλώτσησε ένα μπουκάλι με νερό στη γραμμή του πλάγιου άουτ, πυροδοτώντας το ήρεμο μέχρι εκείνη τη στιγμή κλίμα.

Του Γιώργου Μπαμπάλη

Όπως αμέσως μετά την πράξη του δήλωσε, πως το έκανε απερίσκεπτα, σε μια στιγμή αποφόρτισης του άγχους του, ζητώντας μάλιστα συγνώμη από τους αντιπάλους.

Με αφορμή αυτό το γεγονός, η ένταση ανάμεσα στις 2 πλευρές συνεχίστηκε και με τη λήξη της συνάντησης έξω από το χώρο των αποδυτηρίων.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, όπου παίχθηκε αθλητικό και ήρεμο ποδόσφαιρο, η Δήμητρα ήταν σαφώς πολύ καλύτερη σαν ομάδα από το Αργυροπούλι, πίεσε αρκετά, έφθασε πολλές φορές κοντά στο γκολ, δεν κατάφερε ωστόσο να νικήσει τον πολύ καλό τερματοφύλακα των γηπεδούχων Μπαχτσιβάνο, πέραν της μιας φοράς.

Οι γηπεδούχοι έπαιξαν φιλότιμα και προσπάθησαν, οι δυνάμεις τους όμως έδειχναν να τους εγκαταλείπουν μετά το πρώτο 20λεπτο της επανάληψης, παρότι τους δόθηκε μια πολύ καλή ευκαιρία προς το τέλος του παιχνιδιού, να ισοφαρίσουν. 

Το συγκρότημα των Γ. Μπουρνάκα – Β. Μπακογιάννη απείλησε τους γηπεδούχους με τους Πατσιωτό (10΄, 51΄ και 89΄), Παναγιωτίδη (32΄), Φατούρα (56΄), Σπανό (76΄ και 85΄) και Μανάκα (77΄). Στο 63΄ ο Πατσιωτός σημείωσε το μοναδικό τέρμα του αγώνα, δεχόμενος σέντρα του Μαλαβιέζου και παραβιάζοντας με πλασέ την αντίπαλη εστία.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν για γκολ με τους Σιαμέτη στο 14΄ και τον Τσούτσα στο 84΄ (είχε πολύ καλή ευκαιρία με κεφαλιά να ισοφαρίσει). 

Την αναμέτρηση παρακολούθησαν 100 περίπου θεατές, μεταξύ των οποίων ο αντιδήμαρχος Τυρνάβου Βασίλης Νταβαρούκας και οι διοικητικοί της ΕΠΣΛ Δημήτρης Λεωνιδάκης και Τέλης Γκούμας.

Διαιτητές της συνάντησης ήταν οι κ Γεωργίου, Γκαραβέλης και Καραθάνος, οι οποίοι προσπάθησαν και ήταν αρκετά καλοί καθώς και δίκαιοι.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Β. Γιοβανόπουλος): Μπαχτσιβάνος Στ. του Αλκ., Μπαχτσιβάνος Στ. του Χρ., Τσιαρτάνης, Χατζής (79΄λ.τ. Μεσιμέρης), Μάρκου, Σουλιώτης, Τσούτσας Αλ., Σιαμέτης (44΄ Μπαϊραχτάρης), Τσιάμκος, Γικόζι (60΄ Σκούπρας), Γκατζούλης.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Γ. Μπουρνάκας – Β. Μπακογιάννης) :  Γκικούδης, Φατούρας, Μπαρούτας (67΄ Τέγος), Ζιάρας, Εμμανουήλ, Θώμος, Παναγιωτίδης (57΄ Μαλαβιέζος Ευγ.), Μανάκας, Πατσιωτός, Κοταρέλας, Σπανός (87΄ Γκαλγκανόπουλος).