Βαθμολογία

«Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου»

Ικανοποιημένοι εμφανίστηκαν μετά το τέλος της αναμέτρησης οι τεχνικοί των δύο ομάδων δηλώνοντας τα εξής:

Άγγελος Διγκόζης: «Ήταν ένα πολύ δυνατό φιλικό και έμεινα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Χρειαζόμαστε δουλειά σε κάποια πράγματα ακόμη και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι μέσα από τις προπονήσεις στις 29 Σεπτεμβρίου που ξεκινά το πρωτάθλημα.
Είδα σήμερα να γίνονται στον αγωνιστικό χώρο κάποια πράγματα από αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε στον ίδιο ρυθμό. Αγωνιστήκαμε για πρώτη φορά στο Αλκαζάρ, αλλά θεωρώ ότι το γνωρίζουμε αφού έχουμε κάνει κάποιες προπονήσεις. Πιστεύω ότι κατά τη διάρκεια των αγώνων μας θα βρίσκονται περισσότεροι φίλαθλοι από τη Λάρισα. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με την ΑΕΛ και πιστεύω ότι είναι καλό που όταν εμείς αγωνιζόμαστε εντός έδρας η ΑΕΛ θα παίζει εκτός. Πιστεύω, αλλά και καλώ τους φίλους της ΑΕΛ που δεν θα ταξιδεύουν για να παρακολουθούν την αγαπημένη τους ομάδα να έρχονται να μας στηρίξουν».

Γιώργος Χατζάρας: «Ήταν ένα πολύ καλό φιλικό. Θέλαμε να τσεκάρουμε την εξέλιξη της ομάδας μας, αφού θέλουμε να είμαστε έτοιμοι γιατί σε μία εβδομάδα έχουμε Κύπελλο. Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο πιστεύω και δείξαμε κάποια καλά στοιχεία, έστω και αν σήμερα μας έλειπε ο πιο ποιοτικός μας παίκτης ο Πέντα. Ο Τύρναβος είναι μία νεανική ομάδα, που τρέχει και πιέζει και πιστεύω ότι θα κάνει πολλές ζημιές στο πρωτάθλημα. Εμείς έχουμε ως στόχο να μπούμε στην πρώτη τετράδα του ομίλου μας και να διεκδικήσουμε την άνοδο, αν και πιστεύω ότι το πρωτάθλημα «βομβαρδίστηκε» με τον χωρισμό του σε ομίλους».