Βαθμολογία

Με το δεξί ο Ηρακλής Λάρισας

Παρά το γεγονός, ότι είναι μια νεοφώτιστη στην κατηγορία ομάδα, ο Ηρακλής Λάρισας κατόρθωσε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, επικρατώντας του Φιλοκτήτη Μελιβοίας με σκορ 1-0 το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο της Νεάπολης.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Οι γηπεδούχοι αν και μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και δημιούργησαν κάποιες φάσεις στην συνέχεια χαλάρωσαν τον ρυθμό τους, με αποτέλεσμα να δώσουν χώρο στους αντιπάλους τους, οι οποίοι απείλησαν κάποιες φορές, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις βρέθηκαν λίγο μακριά από το γκολ. Τελικά, την λύση την έδωσε ο Σωκράτης Κολομητρούσης, στο 71’, που με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, διαμόρφωσε το 1-0 για την ομάδα του, που ήταν και το τελικό σκορ. Έτσι, ο Ηρακλής Λάρισας, με την επιστροφή του στην κατηγορία, κατάφερε να πάρει ένα σπουδαίο τρίποντο, απέναντι σε έναν Φιλοκτήτη, που θα άξιζε ίσως το κάτι παραπάνω από αυτό το παιχνίδι.

Το φιλμ του αγώνα

2: Κεφαλιά του Κουρούμαλου από κοντά, όμως απέκρουσε ο Γεωργούλας.

12: Ο Τριανταφυλλόπουλος επιχείρησε μια κεφαλιά, αλλά ο Γεωργούλας έδιωξε σε κόρνερ.

13: Φάση διαρκείας στην περιοχή του Φιλοκτήτη, αλλά κανείς ποδοσφαιριστής του Ηρακλή δεν μπορεί να βάλει το γκολ.

37: Εκτέλεση φάουλ από τον Κολομητρούση, απέκρουσε όμως ο τερματοφύλακας του Φιλοκτήτη.

44: Ο Μαγαζιώτης επιχείρησε μια λανθασμένη έξοδο και ο Σενκάι κατάφερε να πάρει την κεφαλιά από την αριστερή πλευρά, όμως αστόχησε σε κενή εστία και η μπάλα πέρασε άουτ.

53: Ο Γκουζιώτης βγήκε από δεξιά στην επίθεση, μόνος του απέναντι στον Μαγαζιώτη, όμως ο τερματοφύλακας του Ηρακλή έδιωξε με τα πόδια.

66: Ο Μπάρδας επιχείρησε ένα σουτ, έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

71: Ο Ηρακλής κέρδισε πέναλτι, ο Κολομητρούσης το εκτέλεσε κι έκανε το 1-0.

86: Ο Γκουζιώτης, βγήκε τετ α τετ με τον Μαγαζιώτη, σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Ηρακλής Λάρισας(Κώστας Κολομητρούσης): Μαγαζιώτης, Θεοδώρου(76’ Βρανάς), Κουρούμαλος, Κοτούμπας, Μούτσα, Κολομητρούσης, Κασνακούδης, Μπάρδας(83’ Δάσσιος), Φουσίκας, Τριανταφυλλόπουλος, Φιλίππου(65’ Χατζής).

Φιλοκτήτης Μελιβοίας(Δημήτρης Τσέτσιλας): Γεωργούλας, Πλάτσας, Σελήνης(70’ Ντούμος λ.τ.), Κατσιάνος, Καρβούνης, Κοιλούκος(70’ Καραμπάλιος), Γκουντάρας(46’ Γκουζιώτης), Σενκάι, Δαλαμπύρας, Κορδαλής, Λάϊος.

Διαιτητής: Αγγελούλης  Βοηθοί: Τσαπράζης, Χατζηλιώντας