Βαθμολογία

Ημέρα μνήμης

Ημέρα μνήμης και συγκίνησης είναι η σημερινή για την ΑΕΛ, αφού συμπληρώνονται 34 χρόνια από την αποφράδα 6η Σεπτεμβρίου του 1979, όταν η μεγάλη βυσσινί οικογένεια, ολόκληρη η Λάρισα και σύσσωμη η ποδοσφαιρική Ελλάδα θρηνούσε για τον χαμό των δύο Δημήτρηδων.

Ο Δημήτρης Κουκουλίτσιος και ο Δημήτρης Μουσιάρης, δυο από τα μεγαλύτερα αυθεντικά ταλέντα που ανέδειξε ποτέ η ποδοσφαιρική Λάρισα, διεθνείς με την Εθνική Ελπίδων, μπροστάρηδες της ανερχόμενης, τότε, ποδοσφαιρικής δυναμικής του θεσσαλικού κάμπου και βασικά στελέχη της ΑΕΛ, η οποία ένα χρόνο νωρίτερα είχε επιστρέψει στην Α' Εθνική, έφευγαν πρόωρα από τη ζωή. Πριν ακόμα κλείσουν τα 20 τους χρόνια, πριν προλάβουν να εκπληρώσουν όνειρα και μεγάλες προσδοκίες, σκορπώντας θλίψη και αφήνοντας σε όλους μας την απορία για το πόσο μεγαλύτερη ομάδα θα είχε γίνει η «χρυσή» ΑΕΛ της δεκαετίας του '80 αν μπορούσε να τους έχει στις τάξεις της.

Τριαντατέσσερα χρόνια μετά, η μνήμη τους παραμένει ζωντανή, αφού οι δύο Δημήτρηδες κατέχουν ξεχωριστή θέση στο "κλαμπ του παραδείσου."