Βαθμολογία

Με την ίδια φιλοσοφία ο Απόλλων Λάρισας

Ο Απόλλων Λάρισας, είναι από τα σωματεία, που τα τελευταία χρόνια έχουν κρατήσει μια σταθερή θέση, αναφορικά με την φιλοσοφία και τον σχεδιασμό της ομάδας για κάθε σεζόν. Σταθερή πολιτική της ομάδας, είναι η ανάδειξη και προώθηση νεαρών ποδοσφαιριστών, ενώ ταυτόχρονα στόχος είναι η δημιουργία ενός αξιόμαχου συνόλου, που μέσα στον αγωνιστικό χώρο θα τα δίνει όλα.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Κάτι τέτοιο θα προσπαθήσει και φέτος, το νεανικό σύνολο του Απόλλωνα, που υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού κυρίου Νίκου Πατσιαβούρα, θέλει να είναι ανταγωνιστικό στο φετινό πρωτάθλημα και να κοιτάει κάθε αντίπαλο κατάματα. Παράλληλα, η έλευση αρκετών νέων ποδοσφαιριστών στην ομάδα, δίνει το στίγμα των προθέσεων του Απόλλωνα, που είναι να προωθήσει τα νέα παιδιά. Τα προβλήματα υπάρχουν, όπως είναι λογικό, παρ’ όλα αυτά, όλοι δήλωσαν έτοιμοι και ορεξάτοι να προσπαθήσουν να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο που θα βρεθεί μπροστά τους και να πετύχουν κάτι καλό στην νέα χρονιά.

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Ήρθαν: Μπακαρός(Ηρακλής Λάρισας), Χούσια(Αμπελόκηποι), Κίτσος(ΑΕΔ Νίκαιας), Ραϊπέλι(Άρης Λάρισας), Βακαλάς(Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων), Αγριόδημος(Τοξότης), Γερονάτσιος(ομάδα των Ιωαννίνων), Ρεσίτης(Βελούχι), Τασιόπουλος(Δόξα Ομορφοχωρίου), Μπουτακίδης(Αετός Αμυγδαλέας), Σάλα(Αμπελόκηποι)

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκ μέρους της διοίκησης μίλησε ο παράγοντας της ομάδας, κύριος Στυλιανός Τεμενούγκας. Αναλυτικά όσα είπε σε μορφή βίντεο:

Στυλιανός Τεμενούγκας

">http://

Όλα όσα δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, κύριος Νίκος Πατσιαβούρας, σε μορφή βίντεο:

Νίκος Πατσιαβούρας

">http://

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, μίλησαν οι Γιάννης Αντωνόπουλος, Δημήτρης Βαϊόπουλος και Στέλιος Παππάς. Αναλυτικά όσα είπαν σε μορφή βίντεο:

Γιάννης Αντωνόπουλος

">http://

Δημήτρης Βαϊόπουλος

">http://

Στέλιος Παππάς

">http://