Βαθμολογία

Τζέραρντ: «Θέλω να προπονήσω τη Λίβερπουλ»

Μπορεί ο Στίβεν Τζέραρντ να ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Λίβερπουλ μέχρι το καλοκαίρι του 2015, ωστόσο έχει αρχίσει να σκέφτεται την ενασχόλησή του με την προπονητική. Μάλιστα ο μεγάλος αρχηγός των ρεντς»  σε δηλώσεις του επεσήμανε ότι είναι όνειρό του να αναλάβει κάποια ημέρα τα ηνία του συλλόγου του Μερσεϊσάιντ.
«Το ιδανικό θα ήταν να αναλάβω τη Λίβερπουλ, όταν η θέση του προπονητή θα είναι διαθέσιμη. Υπάρχουν εκεί έξω προπονητές παγκοσμίου επιπέδου αλλά θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε.
Θα ήταν πάντως το κερασάκι στην τούρτα», δήλωσε ο 33χρονος εμβληματικός αρχηγός των "κόκκινων" σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «twentyfour7 Football», ενώ πρόσθεσε: «Όταν φτάνεις μία συγκεκριμένη ηλικία... την ηλικία μου, πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι σοβαρά για τη ζώη μετά το ποδόσφαιρο. Μόλις υπέγραψα επέκταση συμβολαίου για έναν χρόνο, χρειάζεται να αρχίσω προγραμματισμό για το μέλλον. Σχεδιάζω μέσα στους επόμενους 12 μήνες να κάνω μαθήματα για να πάρω άδεια προπονητή. Σίγουρα βλέπω τον εαυτό μου περισσότερο ως μάνατζερ παρά ως προπονητή, όμως αυτό μπορεί να αλλάξει.
Θυμάμαι να μιλάω με τον Τζέιμι Κάραγκερ και το κορόιδευε πραγματικά όμως αποφάσισε τελικά πως ο χώρος των μίντια είναι αυτός που τον ενδιέφερε. Είναι παράξενο που τον βλέπω στον Sky αλλά είμαι ενθουσιασμένος που το κάνει... Μπορεί να αφήσει το κοουτσάρισμα της Λίβερπουλ για μένα».