Βαθμολογία

Αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου

Συνεδρίασε χθες το βράδυ το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης και συζήτησε - αποφάσισε για τα παρακάτω θέματα του Ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου:

· Ορίστηκε η σύνθεση της Πειθαρχικής Επιτροπής για την ποδοσφαιρική περίοδο 2013 - 2014, που αποτελείται από τους δικηγόρους κ. κ. ΜΑΡΙΟ ΣΠΥΡΑΤΟ (πρόεδρος), ΚΩΝ. ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ και ΕΦΗ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ (μέλη). Ο κ. Μάριος Σπυράτος, ύστερα από αίτημα της ΕΠΟ, προτάθηκε από την ΕΠΣΛ, ως τακτικό μέλος του Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ομοσπονδίας.

· Στην Ένωση θα λειτουργήσει νέα Σχολή Διαιτησίας με μέριμνα και φροντίδα της Επιτροπής Διαιτησίας. Η έναρξη της σχολής προσδιορίστηκε για τα τέλη Οκτωβρίου 2013 και από την αρμόδια Επιτροπή θα δοθούν τις επόμενες μέρες αναλυτικές οδηγίες για αυτούς που θέλουν να αποκτήσουν τη διαιτητική ιδιότητα.

·  πρώτη δόση για το Ταμείο Αρωγής θα πρέπει να καταβληθεί από όλα τα σωματεία της Ένωσης, υποχρεωτικά μέχρι την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2013, όπως ομόφωνα αποφασίστηκε από την πρόσφατη Γενική Συνέλευση. Υπενθυμίζεται ότι το χρηματικό ποσό της α΄ δόσης για το Ταμείο Αρωγής είναι: 250 ευρώ για τα σωματεία της Γ΄ Εθνικής, 200 ευρώ για τα σωματεία της Α΄ και Α1 κατηγοριών, 150 για της Β΄ και 100 για τα σωματεία της Γ΄ κατηγορίας.

·  κλήρωση των αγώνων για τα πρωταθλήματα των Β΄ και Γ΄ κατηγοριών θα γίνει την προσεχή Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου, στις 19.30΄, στο ξενοδοχείο «Διόνυσος». Νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 18.30΄ στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση των γιατρών αγώνων, που θα συζητήσουν με την αρμόδια Επιτροπή της Ένωσης, θέματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργικότητά τους στους αγώνες των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων. Μετά την κλήρωση των αγώνων των πρωταθλημάτων Β΄ και Γ΄ κατηγοριών θα ακολουθήσει, στον ίδιο χώρο, συγκέντρωση των εκπροσώπων των σωματείων που θα συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα Υποδομών, οι οποίοι θα συζητήσουν με τους εκπροσώπους της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου, τους τρόπους διεξαγωγής των φετινών πρωταθλημάτων. Η βραδιά της ερχόμενης Τρίτης στο ξενοδοχείο «Διόνυσος» θα κλείσει στις 21.30΄, με μία ακόμη συγκέντρωση, αυτή των παρατηρητών αγώνων με τους εκπροσώπους της αρμόδιας Επιτροπής.

·Ορίστηκαν σαν μέλη της Επιτροπής Παρατηρητών της Ένωσης, οι κ.κ. Μάνθος Αγγελούλης, Δημ. Μπαμπανίκος, Ντίνος Κακαγιάννης και Γιάννης Γεωργόπουλος.

· Τα σωματεία του Νομού που έχουν εκκρεμούσες χρηματικές οφειλές προς το ταμείο της ΕΠΣΛ από την περυσινή ποδοσφαιρική περίοδο, θα πρέπει να εξοφλήσουν αυτές, μέχρι και την Παρασκευή πριν την έναρξη των αγώνων πρωταθλημάτων (τα σωματεία της Α΄ και Α1 κατηγοριών, μέχρι αύριο Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013). Η μη συμμόρφωσή τους στην παραπάνω οδηγία, συνιστά τον αποκλεισμό τους σε όλους τους αγώνες, μέχρι την εξόφληση.

· γιναν δεκτά τα αιτήματα ομάδων για αλλαγή ημερομηνιών αγώνων τους, όπως του «Ροδιακού» για την μετάθεση του αγώνα με αντίπαλο τη «Δόξα» Ραχούλας από την Κυριακή 15/9, το Σάββατο 14/9, και του Σ.Σ. Ραψάνης, για να αγωνιστεί την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της β΄ κατηγορίας, με όποια ομάδα κληρωθεί την Τρίτη, το Σάββατο 5/10.

Τα σωματεία που θα εξυπηρετηθούν από τον φυσιοθεραπευτή Φαρσάλων

Τα σωματεία της περιοχής Φαρσάλων θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των τραυματιζόμενων παικτών τους την νέα ποδοσφαιρική περίοδο και πάλι από τον φυσιοθεραπευτή Φαρσάλων κ. ΚΑΡΑΔΗΜΑ και τα σωματεία αυτά είναι τα παρακάτω:

1. ΑΧΙΛΛΕΑΣ Φαρσάλων : Α΄ κατηγορία

2. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Φαρσάλων Α1 κατηγορία

3. ΑΠΟΛΛΩΝ Βρυσιών Β΄  κατηγορία

4. Α.Ο. Ναρθακίου Β΄ κατηγορία

5. Ατρόμητος Βαμβακούς Β΄ κατηγορία

6. Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων Β΄ κατηγορία

7. Ακαδημία Φαρσάλων Β΄ κατηγορία

8. Σταυραετός Σταυρού Β΄ κατηγορία

9.  ωοδόχος Πηγή Φαρσάλων Γ΄ κατηγορία

10. Άρης Διλόφου Φαρσάλων Γ΄ κατηγορία

11. Ολυμπιακός Αμπελιάς Γ΄ κατηγορία

12. Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων Γ΄ κατηγορία

13. Άρης Χαράς Γ΄ κατηγορία

14. Μυραϊκός Γ΄ κατηγορία

15. Δόξα Υπέρειας Γ΄ κατηγορία

Τα σωματεία που θα εξυπηρετηθούν από τον φυσιοθεραπευτή Ελασσόνας

Τα σωματεία της περιοχής Ελασσόνας θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των τραυματιζόμενων παικτών τους την νέα ποδοσφαιρική περίοδο και πάλι από τον φυσιοθεραπευτή Ελασσόνας κ. ΠΑΣΧΟ και τα σωματεία αυτά είναι τα παρακάτω:

1 Οικονόμος Τσαριτσάνης Γ΄ Εθνική

2.Π.Ο.Ελασσόνας Α΄ κατηγορία

3. Δόξα Βλαχογιαννίου Α΄ κατηγορία

4. Δολιχιακός Α1 κατηγορία

5. Α.Ο. Συκέας Α1 κατηγορία

6. Δαμασιακός Α1 κατηγορία

7. Δευκαλίων Κρανιάς Β΄ κατηγορία

8. Όλυμπος Καρυάς Β΄ κατηγορία

9.  ροοδευτική Βερδικούσας Β΄ κατηγορία

10. Θύελλα Μ. Ελευθεροχωρίου Β΄ κατηγορία

11. Χυρετιακός Δομένικου Γ΄ κατηγορία

12. Γεωργάκης Ολύμπιος Λιβαδίου Γ΄ κατηγορία

13. Απόλλων Γερανίων Γ΄ κατηγορία

14. Εθνικός Ολύμπου Γ΄ κατηγορία

15. Ελπίς Μεσοχωρίου Γ΄ κατηγορία

16. Κεραυνός Δρυμού Γ΄ κατηγορία

17. Ελασσόνα 2013 Γ΄ κατηγορία