Βαθμολογία

Επιστολή Πλεξίδα για Πηλαδάκη

Κύριε Πηλαδάκη,

Οφείλετε να λάβετε υπόψιν και να ξέρετε και αυτά:

ΑΕΛ υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει και ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ από Εσάς αλλά και από κάθε άλλον που τάσσεται στην Υπηρεσία της Ιδέας της ΑΕΛ και των Φιλάθλων αυτής της Ομάδας.

Το Γήπεδο της Ομάδας και οι κόποι που αναφέρετε, φαίνεται ότι ήταν και είναι επιχειρηματική Σας κίνηση, η οποία δεν είχε την έκβαση που επιθυμούσατε και μοιραία παρήγαγε εκνευρισμό και οικονομικές υποχρεώσεις που ανεξαρτήτως τελικής εκβάσεως, οφείλατε και οφείλετε να τηρείτε.

Η ΑΕΛ δεν φταίει γι’ αυτό, τουναντίον Σας βοήθησε και ουσιαστικά αυτή Σας κατέστησε ιδιοκτήτη του Γηπέδου (οικοπεδικές εκτάσεις κτλ). Και να μην αναφερθούμε εκτενώς στον πόνο, την απόγνωση και τον κόπο δεκάδων προμηθευτών και πιστωτών του Γηπέδου…..

Όπως γρήγορα οφείλετε να τακτοποιήσετε και τα ζητήματα της ΠΑΕ (εκκαθάριση κλπ) ώστε να μην δημιουργούνται πρόσθετα προβλήματα στην Ομάδα και την πορεία της (εκτός αν έτσι τελικά επιθυμείτε).

Καμία λαϊκίστικη συμπεριφορά δεν υπάρχει ή άστοχες Δηλώσεις , παρά μόνο η ΑΛΗΘΕΙΑ (που πραγματικά μπορεί να πονάει κε Πρόεδρε) και Παρακαλώ ιδιαίτερα να μην υποτιμά κανείς το κριτήριο και την ικανότητα των Φιλάθλων της ΑΕΛ να ΚΡΙΝΟΥΝ και να ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ.

Και να μην ξεχνάμε τέλος και αυτά:

Την ΑΕΛ χειρίζεται και ορίζει ο Φίλαθλος Κόσμος της και ο Ερασιτέχνης.

Εσείς την οδηγήσατε στο Αδιέξοδο, χωρίς Ομάδα, χωρίς Γήπεδο, χωρίς Προπονητικό, με σωρεία υποχρεώσεων, και ο ΄΄όποιος΄΄  αναφέρετε στην Επιστολή Σας, απλά βοηθάει στην Ανασυγκρότηση της ΑΕΛ, με Εντολή από τους Φιλάθλους της ΑΕΛ, ώστε σύντομα να ανακτήσει την ΛΑΜΨΗ που αρμόζει στην ΛΑΜΠΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ της.

Η Πρόταση του Ερασιτέχνη είναι σαφής και καθαρή.

Κανείς δεν ζήτησε ΠΟΤΕ από Εσάς ούτε 1 ΕΥΡΩ και ο Κόσμος της ΑΕΛ γνωρίζει ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ.

Αφήστε λοιπόν, την ανούσια αντιπαράθεση και ενεργήστε όπως πρέπει σεβόμενος την ΑΕΛ που είναι υπεράνω ΟΛΩΝ.

Ευάγγελος Πλεξίδας