Βαθμολογία

Ανεβάζει ρυθμούς ο Στίβος της ΑΕΛ

Ανεβάζει σιγά σιγά ρυθμούς η Ακαδημία Στίβου της ΑΕΛ, με τους αθλητές του σωματείου να επιστρέφουν στην βάση τους και να ξεκινούν την προετοιμασία τους, εν όψη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Πρώτος εδώ και μέρες έχει ξεκινήσει τον Γογολθά της προετοιμασίας, ο μαραθωνοδρόμος μας Αντώνης Κακαρόντζας, ο οποίος προετοιμάζεται για τον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών που θα γίνει στις 10 Νοεμβρίου.

Από την Δευτέρα 09/09/2013 και για δεκαπέντε ημέρες θα πραγματοποιούνται ανοιχτές προπονήσεις-δοκιμές για όλους τους αθλητές ανεξαρτήτου ηλικίας, ενώ θα δοθούν και υποτροφίες σε όσους αθλητές ξεχωρίσουν. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται στο Στάδιο Αλκαζάρ, καθημερινά 17:30 με 19:00, υπό την επίβλεψη του αρχιπροπονητή κ. Γκόλτσου Χρήστου.

Εξαλλου κανονικά συνεχίζονται οι εγγραφές του τμήματος και οι ενδιαφερόμενοι αθλητές μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία μας που βρίσκονται στη Θύρα 3 του Σταδίου Αλκαζάρ, καθημερινά 17:00-19:00

Υπενθυμίζουμε ότι και φέτος θα λειτουργήσει το οργανωμένο τμήμα για προπονήσεις υποψηφίων στρατιωτικών σχολών, αστυνομίας και γυμναστικής ακαδημίας, με ειδικές τιμές για όσους ξεκινήσουν μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου. Επίσης ενημερώνουμε ότι για τους αθλητές που είναι γεννημένοι το 2005 και το 2006 υπάρχει ειδική προσφορά, με μειωμένη συνδρομή. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα  (6973 826490 – VOD) (Λιντέρης Νικόλαος)