Βαθμολογία

Κακά: Επέστρεψα σπίτι μου, θέλω τίτλους

Ο Αντριάνο Γκαλιάνι και η Μίλαν υποδέχθηκαν τον Κακά στο σπίτι του και ο βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός υποσχέθηκε τίτλους και διακρίσεις.
Ο Κακά παρουσιάστηκε επίσημα από τη Μίλαν στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως επέστρεψε σπίτι του, τονίζοντας πως είναι έτοιμος να βοηθήσει ώστε να εκπληρώσουν οι ροσονέρι τους στόχους τους.

Ο Γκαλιάνι τόνισε: "Ακόμα και όταν ο Κακά βρισκόταν στη Μαδρίτη, παρέμενε στις καρδιές μας. Δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά, άλλωστε, αφού έχει συνδέσει το όνομά του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συλλόγου. Για αυτό το λόγο τον φέραμε πίσω. Γιατί ανεβάζει το επίπεδο της ομάδας και μας εγγυάται νέες επιτυχίες», ήταν τα σημαντικότερα από όσα είπε ο ισχυρός άντρας των «Ροσονέρι», ο οποίος παραδέχτηκε πως ήταν η διοίκηση εκείνη που πούλησε τον παίκτη στη Ρεάλ Μαδρίτης. «Αντίθετα με τον Σεβτσένκο, ο Κακά δεν ζήτησε ποτέ να φύγει από το Μιλάνο. Η απόφαση να τον παραχωρήσουμε ήταν αποκλειστικά της διοίκησης".

Ο Κακά από την πλευρά του, τόνισε: "Επιστρέφω σπίτι μου με σκοπό να βοηθήσω την ομάδα στους στόχους της. Αυτοί δεν είναι άλλοι από τους εγχώριους τίτλους, αλλά και από τις ευρωπαϊκές διακρίσεις. Πιστεύω πως η ομάδα είναι πολύ ισχυρή και έχει τις δυνατότητες να πρωταγωνιστήσει και στο Τσάμπιονς Λιγκ".

Για την εμπειρία του από τη Μαδρίτη, ο Κακά έδειξε να μην μετανιώνει. "Ήταν μια σημαντική εμπειρία και δεν μετανιώνω για τίποτα. Μπορεί να μην έπαιξα όσο και όπως θα ήθελα, αλλά κάτι οι τραυματισμοί, κάτι ο ανταγωνισμός, με ανάγκασαν να μένω εκτός ενδεκάδας αρκετές φορές. Όσο για την αποχώρησή μου από τη Ρεάλ, θέλω να τονίσω πως δεν ευθύνεται ο Μουρίνιο. Εδώ και καιρό είχα αποφασίσει πως χρειαζόμουν μια αλλαγή".

Μιλώντας για τον πρόεδρο της ομάδας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο Κακά αποκάλυψε πως είναι πολύ χαρούμενος. "Μιλήσαμε τηλεφωνικά και κατάλαβα πως του είχα… λείψει. Είναι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι ξανά εδώ. Κάτι ανάλογο νιώθω και εγώ".

Κλείνοντας, ο Κακά είχε καλά λόγια και για τον Μάριο Μπαλοτέλι. "Θα είναι σπουδαία εμπειρία να παίξουμε μαζί. Ο Μάριο είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και είμαι βέβαιος πως θα μπορέσουμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα. Προς τέρψιν των οπαδών μας, φυσικά".