Βαθμολογία

«Στόχος μας η Super League τα επόμενα δύο χρόνια»

Τεράστιες ευθύνες στον Κωνσταντίνο Πηλαδάκη για την κατάσταση της ΑΕΛ έριξε ο Βαγγέλης Πλεξίδας, που τόνισε χαρακτηριστικά πως "βρήκαμε καμένη γη" . Το νέο αφεντικό των «βυσσινί» σε δηλώσεις του στον Sentra 103,3 μίλησε για την επιλογή της ομάδας να υποβιβαστεί στη Γ’ Εθνική, ενώ υπογράμμισε πως στόχος είναι η ΑΕΛ να επιστρέψει στη Super League σε δυο χρόνια.

"Βρήκαμε καμένη γη στην ΑΕΛ. Είναι μια τεράστια ομάδα με μεγάλη ιστορία, αλλά δεν έχει τίποτα παρά μόνο χρέη. Δεν έχει ούτε γήπεδο ούτε προπονητικό. Ακόμα και το χειρότερο χωριό θα είχε τουλάχιστον το ένα. Ο πρώην ιδιοκτήτης ζήτησε ένα τεράστιο νούμερο με στόχο να εγκλωβίσει τη σημερινή διοίκηση", δήλωσε σχετικά με τις 380.000 ευρώ ετήσιο μίσθωμα που ζητά ο Κώστας Πηλαδάκης για την παραχώρηση του AEL FC Arena που πρόσφατα βαφτίστηκε FC Arena.

Και συμπλήρωσε: "Με λύπησε αυτό και πιστεύω και τον κόσμο της ομάδας. Η ΑΕΛ παίζει ποδόσφαιρο και όχι το γήπεδο. Το γήπεδο ανήκει στην πόλη, που το πλήρωσε με τον ιδρώτα της. Τι μπορεί να το κάνει; Το μόνο που θα μπορούσε είναι να το παραχωρήσει στην ομάδα με πιο ευνοϊκούς όρους".

Για τον στόχο του ως διοίκηση, ξεκαθάρισε: "Ήταν όνειρο και πλέον είναι και πρόκληση να αναλάβω μια ομάδα με την ιστορία και τη βαρύτητα της ΑΕΛ. Στόχος μας είναι η Super League στα επόμενα δύο χρόνια γιατί εκεί ανήκει η ΑΕΛ".