Βαθμολογία

Σαββίδης: «Θα είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα» (Video)

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Γιώργος Σαββίδης μίλησε από το Καρπενήσι στους εκπροσώπους των ΜΜΕ που καλύπτουν την προετοιμασία για τις πρώτες του εντυπώσεις από τη νέα του ομάδα. Αναλυτικά τόνισε:

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ: Χρήστος Γκατζούλης

Για την προετοιμασία στο Καρπενήσι: «Σίγουρα η προετοιμασία της ομάδας μας είναι πολύ καλή, όπως και η συνεργασία με το τεχνικό τιμ. Οι συνθήκες είναι πολύ καλές και θα προσπαθήσουμε να είμαστε πανέτοιμοι όταν χρειαστεί».

Για τις προσωπικές του φιλοδοξίες με την ΑΕΛ: «Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Για το επίπεδο της προετοιμασίας μέχρι στιγμής: «Είναι πάρα πολύ καλό, δουλεύουμε σε υψηλό επίπεδο, το προπονητικό τιμ προσπαθεί να μας προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα και πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι όταν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις».

Για το αν έχουν αρχίσει να δένονται οι παίκτες μεταξύ τους, δεδομένου πως η ομάδα «χτίστηκε» από την αρχή: «Πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα, κάθε μέρα γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι και γνωρίζει ο ένας τον άλλον καλύτερα και πιστεύω πως αν είχαμε περισσότερο χρόνο θα ήταν ακόμα καλύτερη η εικόνα της ομάδας».

Για το αν προβληματίστηκε να πει εύκολα το «ναι» στην πρόταση της ΑΕΛ λόγω κατηγορίας: «Το έχω ξαναπεί πως δεν με έχει προβληματίσει η κατηγορία. Η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται, έχει πολύ μεγάλη δυναμική, ξέρω που ήρθα και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει το στόχο της. Σίγουρα όπως έχω ξαναπεί έπαιξε μεγάλο ρόλο η έλευση του κ. Πλεξίδα που έχουμε ξανά συνεργαστεί στα Τρίκαλα, ξέρω πως είναι ένας άνθρωπος με όραμα και πιστεύω θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να φτάσει την ομάδα εκεί όπου αξίζει».

Για την αίσθησή που ένιωσε από την πρώτη προπόνηση στο Αλκαζάρ: «Η πρώτη προπόνηση για μένα ήταν με μια λέξη συγκλονιστική. Τόσα χρόνια που έχω περάσει από πολλές ομάδες δεν έχω ξαναζήσει τέτοια εμπειρία. Ο κόσμος έδειξε πως θα είναι κοντά μας και θα μας βοηθήσει».

">http://