Βαθμολογία

Έναρξη συνεργασίας με τοπικά σωματεία

Σε μία προσπάθεια της ΑΕΛ να φέρει όλες τις ομάδες του Νομού δίπλα της με απώτερο στόχο την άνοδο του ποδοσφαιρικού επιπέδου του Νομού αλλά και την προώθηση γηγενών παικτών στην ανδρική ομάδα της ΑΕΛ, έχει ξεκινήσει τον τελευταίο καιρό μία προσπάθεια για συνεργασίες με τα τοπικά σωματεία. Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας ανακοινώνεται η στενή συνεργασία με τα παρακάτω σωματεία του Νομού Λαρίσης.

Οικονόμος Τσαριτσάνης, Μαχητής Τερψιθέας, Δωτιέας Αγιάς, Αμπελωνιακός, ΠΑΟΛ Αβέρωφ, Δήμητρα Γιάννουλης, ΑΕΔ Νίκαιας, Παραπόταμος, Μακρυχώρι, Λαρισαικός, Τοξότης Λάρισας, Προμηθέας, ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου, Απόλλων Λάρισας, Ανθούπολη.

Στα παραπάνω σωματεία δόθηκαν και θα δίνονται νεαροί παίκτες της ΑΕΛ με στόχο να πραγματοποιήσουν δυνατά παιχνίδια για να παρακολουθείται η πορεία τους από τους υπεύθυνους της ομάδας, ενώ παράλληλα η ΑΕΛ θα μπορεί να αποκτά από αυτά τα σωματεία, ταλαντούχους αθλητές σε μικρότερη ηλικία.

Τέλος η ΑΕΛ 1964 και ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη μιας πιο διευρυμένης συνεργασίας μεταξύ των δύο σωματείων.

Αφήνοντας πίσω πρόσωπα και καταστάσεις της ομάδας του Φιλοκτήτη, που καθιστούσαν αδύνατη την οποιαδήποτε μορφή συνεργασίας με την ΑΕΛ, οι δύο ομάδες αποφάσισαν να συνεργαστούν σε όλα τα επίπεδα, με τον Φιλοκτήτη να λειτουργεί πλέον ως μία θυγατρική ομάδα για την ΑΕΛ.

Η ΑΕΛ επιθυμεί να αγκαλιάσει όλα τα τοπικά σωματεία με τέτοιου είδους συνεργασίες και θα συνεχίσει και με όσα άλλα σωματεία αποδεχτούν τη συγκεκριμένη φιλοσοφία.