Βαθμολογία

Δεύτερη νίκη απέναντι στον ίδιο αντίπαλο

Διεξήχθη το προγραμματισμένο για σήμερα το απόγευμα φιλικό παιχνίδι της ΑΕΛ και πάλι απέναντι στον ΑΠΟΚ Βελούχι, με την «Βασίλισσα» να καταφέρνει να πάρει ακόμα μια νίκη, αυτήν την φορά με σκορ 4-0. Το αξιοσημείωτο είναι, ότι όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο μέρος του αγώνα, παρ’ όλα αυτά, καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, η ΑΕΛ ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο και είχε πάνω από δέκα ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Επίσης, να σημειωθεί, ότι το παιχνίδι έγινε και πάλι στο γήπεδο ΔΑΚ Καρπενησίου.

Η αρχή έγινε στο 59’ όταν ο Πατινιώτης, έκανε ένα σουτ, με τον τερματοφύλακα του ΑΠΟΚ Βελούχι να αποκρούει αρχικά, όμως στην συνέχεια ο Μπλέντι πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 1-0 για την ΑΕΛ. Στην συνέχεια, το δεύτερο γκολ, προήλθε μετά από όμορφη συνεργασία των Μπλέντι, Στεφανίδη και Παπαϊωάννου, με τον τελευταίο να χρίζεται σκόρερ, σημειώνοντας το 2-0. Το τρίτο γκολ για την ομάδα της ΑΕΛ, το πέτυχε και πάλι ο Μπλέντι στο 70’, ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Ανδριόπουλος στο 83’.

Τέλος, η ομάδα της ΑΕΛ, είχε και δυο δοκάρια, ένα με τον Στεφανίδη και ένα με τον Κορομηλά, ενώ πρέπει να αναφερθεί ότι στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης, στην ομάδα του ΑΠΟΚ Βελουχίου, αγωνίστηκε ο Σικαλιάς, λόγω του ότι δεν υπήρχε άλλος τερματοφύλακας.

ΑΕΛ(Κώστας Παναγόπουλος): Καρακούτσης, Καρανίκας, Αγτζίδης, Ρούσσης, Βοσκόπουλος, Νεμπεγλέρας, Σαββίδης, Τζουμάκης, Πλιάγκας, Γκούρτσας, Γαρυφαλλόπουλος

Επίσης αγωνίστηκαν: Παπαγιάννης, Ανδριόπουλος, Κόιτς, Πάνος Κορομηλάς, Κυριακίδης, Σιάκκας, Πατινιώτης, Παπαϊωάννου, Μπλέντι, Στεφανίδης.