Βαθμολογία

Η Τσαριτσάνη βλέπει με αισιοδοξία την κλήρωση στον 2ο όμιλο

Θετικά αποτιμάται από τους ανθρώπους του Οικονόμου η κλήρωση για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, όπου η ομάδα της Τσαριτσάνης συμμετέχει στον 2ο όμιλο μαζί με την ΑΕΛ, υπολογίζοντας ωστόσο σε κάποιες αρκετά μακρινές μετακινήσεις και αυτό σε ότι αφορά τις ομάδες της Κέρκυρας, Λευκάδας, Πρέβεζας, Φιλιππιάδας, κ.α. που ο σύλλογος καλείται να ταξιδέψει, για να αγωνισθεί.

Διοίκηση, προπονητές, παίχτες και φίλαθλοι βλέπουν αισιόδοξα την κλήρωση, λέγοντας πως η ομάδα θα προσπαθήσει για το καλύτερο, πιστεύοντας όλοι στις δυνατότητες του Οικονόμου και ενθαρρύνοντας την προσπάθεια.

Ο πρόεδρος του σωματείου Χρήστος Μουλτσιάς, ο οποίος παρευρέθη στην κλήρωση της Φλώρινας δήλωσε: «Τίποτα δεν είναι εύκολο, ωστόσο ο Οικονόμος συνήθισε τα τελευταία χρόνια στα δύσκολα, από τα οποία διδάχθηκε, με προσπάθεια όμως συλλογική, συνεννόηση και προσήλωση σταθερή στο στόχο, η ομάδα θα πετύχει» ήταν κάποια από τα λόγια του προέδρου της ομάδας Χρήστου Μουλτσιά, ο οποίος έδωσε το παρόν στην διαδικασία κλήρωσης της Φλώρινας.  

Την Πέμπτη το απόγευμα ο Οικονόμος υποδέχεται στο γήπεδο της Τσαριτσάνης, σε φιλική αναμέτρηση, τον Πυργετό.

Φώτης Γκουντρουμπής

Τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του Οικονόμου είναι οι ποδοσφαιριστές Φώτης Γκουντρουμπής (επιθετικός) και Βασίλης Παπαγεωργίου (επιθετικός – μέσος), από την ερασιτεχνική ΑΕΛ.

Βασίλης Παπαγεωργίου