Βαθμολογία

Στη Ζάκυνθο ο Λάζαρος Φωτιάς!

Ο Λάζαρος Φωτιάς όταν αγωνιζόταν στην ΑΕΛ και το AEL FC ARENA…

Στην ομάδα της Ζακύνθου και το πρωτάθλημα της Football League (βόρειο όμιλο) θα αγωνιστεί τη νέα χρονιά ο 23άχρονος κεντρικός αμυντικός (παίζει και αριστερό μπακ με την ίδια ευκολία) Λάζαρος Φωτιάς, του οποίου τα δικαιώματα ανήκουν στην Ιταλική Πάρμα! 

Του Χρήστου Γκατζούλη

Ο εν λόγω παίκτης υπέγραψε για έναν χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα του Ιονίου και άμεσα θα ξεκινήσεις προπονήσεις. Ο γνωστός μας εδώ στη Λάρισα Λάζαρος, από την παρουσία του στην ΑΕΛ τα προηγούμενα χρόνια, θα επιδιώξει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα και να βοηθήσει τη νέα του ομάδα.

Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του μας ανέφερε για τις προοπτικές που του ανοίγονται από εδώ και πέρα και πως είναι ικανοποιημένος από την μεταγραφή του. Επίσης δεν ξέχασε να μας ρωτήσει για την αγαπημένη του ΑΕΛ που όπως μας τόνισε χαρακτηριστικά το διάστημα που ήταν στη Λάρισα είχε δεθεί με την ομάδα και τον κόσμο και θέλει κάποια στιγμή όταν του δοθεί η ευκαιρία να έρθει στη Θεσσαλική πρωτεύουσα και να παρακολουθήσει ένα παιχνίδι της ΑΕΛ αφού ποτέ δεν μπορεί να ξεχάσει τις όμορφες στιγμές που πέρασε εδώ και θέλει μελλοντικά να ξανά αγωνιστεί με τα «βυσσινί».

Ο Λάζαρος Φωτιάς γεννήθηκε στις 26 Απριλίου 1991 στα Γιαννιτσά και προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Ηρακλή. Την σεζόν 2010/2011 αγωνίστηκε στους Πόντιους Κατερίνης (22 συμμετοχές και 1 γκολ) στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας. Την επόμενη χρονιά αποκτήθηκε από την ΑΕΛ, κατόπιν εισήγησης του τεχνικού Κρις Κόουλμαν, όμως στην «Βασίλισσα» του κάμποθ δεν πήρε ευκαιρίες (5 συμμετοχές στη Β’) και έτσι το καλοκαίρι του 2012 έμεινε ελεύθερος και υπέγραψε στην Αναγέννηση Επανομής (4 συμμετοχές επίσης στη δεύτερη κατηγορία). Από εκεί ακολούθησε το Ιταλικό όνειρο, με την Πάρμα να κινείται για την απόκτηση του και να τον κάνει δικό της. Πέρυσι ο παίκτης αγωνίστηκε ως δανεικός στην Ουγγρική Κόποσβαρ με επιτυχία.

Υπόδειγμα χαρακτήρα ο Λαζαράκος και πολύ καλός παίκτης, του ευχόμαστε από καρδιάς τα καλύτερα γιατί το αξίζει!