Βαθμολογία

Απάντηση της ΑΕΛ στη Γήπεδο ΑΕ

ΑΕΛ 1964 Προς Γήπεδο ΑΕ
Κατανοούμε απολύτως την δυσχερή θέση στην οποία έχετε περιέλθει αλλά ο φίλαθλος κόσμος της ΑΕΛ 1964 οφείλει να γνωρίζει την απόλυτη αλήθεια και όλα, ακόμη και η σημειολογία, μέσω της συνειδητής απάλειψης του όρου AEL, έχουν τη σημασία τους, άσχετα από την όποια μεταγενέστερη υποχρεωτική ανασκευή σας.
Επειδή όμως και πάλι διαπιστώνουμε ότι εμμένετε στην τακτική σας, η οποία και προσδιορίζεται επακριβώς στην προηγούμενη Επιστολή μας, για τελευταία φορά και με ειλικρινέστατη θετική διάθεση, σας αναφέρουμε τα ακόλουθα:
Δεν υπήρχε καμία επιστολή σας, ει μη μόνον το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την συνειδητή επαναλαμβανόμενη αναφορά σας στο γήπεδο ως FCARENA.
Την 31/08/2013 που αποστέλετε πλέον νέα επιστολή και μετά την δημοσιοποίηση από εμάς, ως οφείλαμε προς τους φιλάθλους μας, της απαντήσεώς μας, και πάλι αναφέρετε τα ίδια ακριβώς , τα οποία καταδεικνύουν την ίδια διάθεσή σας να κερδοσκοπήσετε σε βάρος της ΑΕΛ 1964, χωρίς την οποία βέβαια αμφιβάλουμε πραγματικά για την ύπαρξή σας.
Πως είναι δυνατόν λοιπόν, να λέτε ότι δεν δημοσιεύουμε την επιστολή σας στην απάντησή μας, όταν την αποστέλετε την 31/08/2013 και η απάντησή μας έχει ήδη δημοσιευτεί (!) σε προηγούμενο χρόνο (επί της ίδιας πάντως τελικά προτάσεώς σας-μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου).
Και επειδή κε Τσακμακίδη αδικείτε την κοινή λογική καιγίνεστε και αυτόκλητος συνήγορος του κου Πηλαδάκη , σας τονίζουμε ότι εμείς φυσικά και έχουμε πρώτη προτεραιότητα και επιθυμούμε να αγωνιστούμε στο Γήπεδό Μας και δεν έχουμε επιλέξει το ιστορικό ΑΛΚΑΖΑΡ, πλην όμως κάποιοι άλλοι (και γνωρίζετε καλά εσείς και οι υπερασπιζόμενοι από εσάς) φροντίσατε καλά να μας εγκλωβίσετε σε αυτήν την διελκυστίνδα και να μην μπορούμε να χαρούμε την Ομάδα μας εκεί που δικαιωματικά πρέπει να αγωνίζεται και να προπονείται.
Η Πρότασή μας είναι ειλικρινής και ρεαλιστική και βασίζεται στην απόλυτη επιθυμία όλων μας, όλου του Κόσμου της ΑΕΛ 1964.
Είναι δίκαια και δεν βλάπτει κανέναν, σέβεται δε, απολύτως όλα τα εκατέρωθεν δεδομένα και το γνωρίζετε καλά αυτό.
Η ΑΕΛ 1964 δεν έχει χρόνο να εξαντλείται σε αλληλογραφίες για την από μέρους σας κατανόηση του Αυτονόητου.
Η Αναγέννηση της ΑΕΛ 1964 και ο Λαός της ΑΕΛ 1964 δεν μπορούν να περιμένουν και οφείλουμε να προχωρήσουμε μπροστά σεβόμενοι την Ιστορία της και οδηγούμενοι από Αυτήν.
Σας καλούμε λοιπόν, μακριά από υπεκφυγές να πράξετε και να αποφασίσετε έστω και τώρα ακούγοντας την φωνή του ορμητικού Λαού της ΑΕΛ 1964 που διψά για μάχες στην ARENA της ΑEL FC.
Ο Λαός της ΑΕΛ 1964 είναι ο Κριτής και ευτυχώς ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ. Ας μην απογοητευτεί και πάλι.
Τελούμε στην διάθεσή σας για την υλοποίηση της ειλικρινούς και δίκαιας Προτάσεώς μας.
Μετά Τιμής 
Ο Πρόεδρος
Γεώργιος Νακας
Λαρισα 2/9/2013