Βαθμολογία

«Η ΑΕΛ έχει καιρό να βγάλει παιδιά»

Για το δύσκολο έργο που έχει αναλάβει μίλησε στον αέρα του NovaΣΠΟΡ FM 94.6 o τεχνικός της ΑΕΛ, Κώστας Παναγόπουλος. Ακόμη, τόνισε πως το ρόστερ της ομάδας έχει κλείσει και είναι αρκετά ποιοτικό για την –ερασιτεχνική- κατηγορία που αγωνίζονται. Όσον αφορά το γηπεδικό ο προπονητής των «βυσσινί» δήλωσε πως ακόμη δεν έχει καθοριστεί που θα αγωνίζονται.

Για την ΑΕΛ: «Βρήκα καμένη γη με την ερασιτεχνική διοίκηση. Υπήρχαν παιδιά του περσινού ρόστερ και κάποια άλλα που προέρχονταν από τις ακαδημίες. Τώρα είμαστε έτοιμοι για ένα νέο ξεκίνημα, στο οποίο θα αντιμετωπίσουμε πολλές δυσκολίες, ωστόσο σκοπός μας είναι να κάνουμε κάτι καλό. Η ομάδα ανήκει στον Ερασιτέχνη και έχει υποστήριξη του κ. Πλεξίδα».

Για την προετοιμασία: «Η προετοιμασία θα γίνει στο Καρπενήσι. Ξεκινήσαμε την προετοιμασία στις 21 Αυγούστου και θα διαρκέσει τέσσερις εβδομάδες, αφού το πρώτο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο στις 22 Σεπτεμβρίου, έχουμε δηλαδή 32 ημέρες προετοιμασίας. Προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο σε σύντομο χρονικό διάστημα. Έχουμε κλείσει το ρόστερ και διαθέτουμε περισσότερη ποιότητα για την κατηγορία που συμμετέχουμε».

Για τις ακαδημίες: «Αν και είναι νωρίς έχω στο δυναμικό πέντε παιδιά από τις ακαδημίες. Υπάρχει ταλέντο, αλλά δεν αξιολογείται. Η ΑΕΛ έχει καιρό να βγάλει παιδιά, τώρα είναι ευκαιρία για να αναδείξουμε το ντόπιο ταλέντο».

Για την υποστήριξη στην ομάδα: «Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια, η πόλη ζει και αναπνέει για την ομάδα. Υπάρχει διάθεση για να είναι όλοι μαζί. Τώρα όσον αφορά το γήπεδο θα ήταν πολύ καλό να παίξουμε στο ΑΕΛ FC arena, αλλά ακόμη δεν το ξέρουμε. Υπάρχει και η εναλλακτική του Αλκαζάρ».

Για τον Πανιώνιο: «Λύθηκε η συνεργασία σε φιλικό πλαίσιο».