Βαθμολογία

Με γεμάτη φαρέτρα ο Τοξότης

Το νεανικό σύνολο του Τοξότη, απ’ ότι φαίνεται είχε κέφια το απόγευμα της Κυριακής, όπου αντιμετώπισε τον Λαρισαϊκό, για την πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, στο γήπεδο «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης». Η ομάδα του Χρήστου Γκάτα, κατάφερε να επικρατήσει με το ευρύ 5-1 και να πάρει έτσι την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΛ.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Τα πράματα είχαν αρχίσει να ξεκαθαρίζουν από νωρίς, καθώς οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 7ο λεπτό του αγώνα, με τον Γκαραβέλη, που κέρδισε τον Μπρούσια, με τους φιλοξενούμενους όμως να παραπονιούνται για οφσάιντ. Με την συμπλήρωση του ημιώρου, ο Τοξότης κατάφερε να πετύχει και δεύτερο τέρμα, αυτήν την φορά με τον Καραλή, που εξαπέλυσε μια άπιαστη βολίδα από τα δεξιά κι έγραψε το 2-0, το οποίο έμελε να είναι και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 59’ ο Τσανάς ανέβασε κι άλλο τον δείκτη του σκορ, όταν μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή του Λαρισαϊκού και με ωραίο σουτ έκανε το 3-0. Ωστόσο, ο Λαρισαϊκός, που δεν το είχε βάλει κάτω, κατάφερε να μειώσει λίγα λεπτά αργότερα(στο 64’), με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή Μπατσαρά να διαμορφώνει το 3-1. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Τσανάς, αφού πέρασε άμυνα και τερματοφύλακα, κατάφερε να σκοράρει για δεύτερη φορά, κάνοντας το 4-1, ενώ το τελικό 5-1, διαμόρφωσε ο Ταμανάκιας στο 85’ από κοντά.

Το φιλμ του αγώνα

7: Ο Γκαραβέλης βγήκε τετ α τετ με τον Μπρουσιά και από κοντά έκανε το 1-0 για τον Τοξότη, με τον Λαρισαϊκό όμως να παραπονιέται για οφσάιντ.

13: Ο Τσανάς βγήκε τετ α τετ με τον Μπρουσιά, ο τερματοφύλακας του Λαρισαϊκού όμως κατάφερε να αποκρούσει.

14: Ο Γιώργης επιχείρησε ένα σουτ έξω από την περιοχή, όμως μάζεψε ο Μπρούτσος.

30: Ο Καραλής, από τα δεξιά, έκανε ένα ωραίο σουτ και έγραψε το 2-0.

50: Ο Ντόντος, σε καλή θέση από τα αριστερά, έκανε ένα σουτ, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

59: Ο Τσανάς από τα δεξιά, έκανε ένα ωραίο σουτ και έγραψε το 3-0 για τον Τοξότη.

64: Ο Λαρισαϊκός μείωσε με τον Μπατσαρά σε 3-1.

68: Ο Τσανάς, αφού πέρασε δύο αμυντικούς και τον τερματοφύλακα έκανε το 4-1 σε κενή εστία.

77: Ο Τσακνάκης από τα αριστερά προσπάθησε να κρεμάσει τον Μπρουσιά, όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.

85: Ο Ταμανάκιας από κοντά, έκανε το 5-1 που ήταν και τελικό σκορ.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Τοξότης(Χρήστος Γκάτας): Μπρούτσος, Καραλής, Τσακνάκης, Φαρμάκας, Σούμας, Ντόντος, Τάκε, Τσακουρίδης(79’ Κίτσιος), Μαύρος(56’ Παππάς), Τσανάς, Γκαραβέλης(69’ Ταμανάκιας).

Λαρισαϊκός(Γιώργος Λυκοκώστας): Μπρουσιάς, Θεοχαρίδης, Κουρούκας, Γενιτσεφτσής, Ζάχος, Τρικάλης Η.(52’ Βασιλείου λ.τ.), Γιώργης(46’ Αποστολίδης), Μπατσαράς(73’ Κατσούλης), Τρικάλης Π., Γκιουρσάνης, Σιδηρόπουλος.

Διαιτητής: Μπουμαρσόπουλος, Φακής, Δημόπουλος.