Βαθμολογία

Πολλά γκολ και σήμερα

Με πολλά γκολ έπεσε η αυλαία της πρώτης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, καθώς και κατά την διάρκεια της δεύτερης ημέρας, που ήταν σήμερα δεν έλειψαν τα μεγάλα σκορ. Στον πρώτο Όμιλο, οι Άγιοι Ανάργυροι κέρδισαν την Αναγέννηση Φαρσάλων με σκορ 3-0, ενώ άνετο απόγευμα είχε και η Ραχούλα, που πέρασε μέσα από την Αμπελιά, με σκορ 1-4. Βροχή έπεσαν τα γκολ, στην αναμέτρηση των Λύκων με την Αμυγδαλέα, που τελείωσε 3-4, ενώ η Νίκαια πέρασε από τα Βρυσιά με 0-1.

Στον δεύτερο Όμιλο και στο μοναδικό παιχνίδι που ήταν προγραμματισμένο για σήμερα, η Λάρισα 2012 δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στην Κυψέλη, την οποία και κέρδισε με σκορ 3-0.

Στον τρίτο Όμιλο, ο Δαμασιακός πέρασε με 3-0 μέσα από τον Δρυμό ενώ το ντέρμπι της ημέρας, ανάμεσα σε Σμόλικα και Αργυροπούλι τελείωσε στην διαδικασία των πέναλτι με 4-2 και νικητές τους γηπεδούχους. Στην Ροδιά, η τοπική ομάδα δεν τα κατάφερε απέναντι στο Βλαχογιάννι, με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν 1-2. Τέλος, το ματς ανάμεσα σε Δολιχιακό και Συκέα δεν έγινε, ενώ και ο Π.Ο.Ε. κατάφερε να περάσει από το Κουλούρι με 0-1.

Τέλος, στον τέταρτο Όμιλο, το Καλοχώρι επικράτησε του Μακρυχωρίου στο ντέρμπι του Ομίλου με 3-1, ενώ η Δήμητρα Γιάννουλης επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί, αφού κέρδισε μέσα στο Χειμάδι με σκορ 0-3. Η Πελασγιώτιδα, έχασε από την Ελάτεια, με σκορ 3-2 στην παράταση, ενώ στο άλλο ντέρμπι της ημέρας ο Τοξότης επικράτησε του Λαρισαϊκού, με σκορ 5-1.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

1ος ΟΜΙΛΟΣ

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων - Αναγέννηση Φαρσάλων: 3-0

Ολυμπιακός Αμπελιάς - Δόξα Ραχούλας: 1-4

Α.Ε. Λύκων - Αετός Αμυγδαλέας: 3-4

Απόλλων Βρυσιών - Δήμος Νίκαιας: 0-1

2ος ΟΜΙΛΟΣ

Λάρισα 2012 - Α.Ε. Κυψέλης: 3-0

3ος ΟΜΙΛΟΣ

Κεραυνός Δρυμού – Δαμασιακός: 0-3

Σμόλικας - Δόξα Αργυροπουλίου: 4-2 στα πέναλτι

Ροδιακός - Δόξα Βλαχογιαννίου: 1-2

Δολιχιακός - ΑΟ Συκέας: δεν διεξήχθη

Άρης Κουλουρίου - Π.Ο. Ελασσόνας: 0-1

4ος ΟΜΙΛΟΣ

Αναγέννηση Καλοχωρίου - Αετός Μακρυχωρίου: 3-1

Ολυμπιακός Χειμαδίου - Δήμητρα Γιάννουλης: 0-3

Θύελλα Ελάτειας – Πελασγιώτιδα: 3-2 στην παράταση

Τοξότης – Λαρισαϊκός: 5-1