Βαθμολογία

Πραγματοποιήθηκε η χοροεσπερίδα της Δήμητρας Γιάννουλης

Αποχαιρέτησε το φετινό καλοκαίρι έτσι όπως το σχεδίασε, με κέφι, γλέντι και χορό και αμείωτη διασκέδαση, η οποία κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Του Γιώργου Μπαμπάλη

Η Δήμητρα Γιάννουλης διοργάνωσε το Σάββατο 31 Αυγούστου μια πραγματικά πλούσια εκδήλωση, προσφέροντας μία εξίσου όμορφη βραδιά σε όσους τίμησαν με την παρουσία τους την ζωντανή χοροεσπερίδα του συλλόγου.

Στο γήπεδο της κωμόπολης συνέρευσε πολύς κόσμος, που ήθελε να διασκεδάσει και παράλληλα να στηρίξει την προσπάθεια του σωματείου στη νέα πρωταγωνιστική για την ομάδα της Δήμητρας περίοδο.

Όπως ανέφεραν στους σύντομους χαιρετισμούς όλοι οι ομιλητές, ήλθε η ώρα να κάνει η ομάδα την υπέρβαση, το θέλουν άλλωστε οι παίχτες, οι προπονητές, η διοίκηση του σωματείου και οι φίλαθλοι της Γιάννουλης, οι οποίοι πιστεύουν στις δυνατότητες της ομάδας.

Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν ο βουλευτής του νομού Χρήστος Κέλλας, η αντιπεριφερειάρχης Λάρισας Ρένα Καραλαριώτου, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Γιάννουλης Γιώργος Πακάκης, οι διοικητικοί της ΕΠΣΛ Βασίλης Μητροδήμος και Χρήστος Δημεράς και άλλοι.

Ο πρόεδρος της Δήμητρας Ηλίας Κουλουψούζης τίμησε τους χορηγούς της ομάδας Νίκο Μπαρά και Έλλη Τάκου (παρέλαβε την πλακέτα ο πατέρας της) ευχαριστώντας τους για τη βοήθεια που προσφέρουν στο σύλλογο και δίδοντάς τους αναμνηστικές πλακέτες.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της βραδιάς πλαισίωσαν οι καλλιτέχνες Κώστας Σαφέτης και Χαρά Βέρρα, οι οποίοι ‘’ξεσήκωσαν’’ τον κόσμο στην πίστα, συνοδεύοντάς τους στο τραγούδι ο δεξιοτέχνης στο κλαρίνο Παναγιώτης Πλακιάς.