Βαθμολογία

Στην Εθνική Ελλάδας ο Παντελής Ριζούλης

Να που οι προσπάθειες των ανθρώπων του Άτλαντα Λάρισας αρχίζουν και φέρνουν καρπούς ξανά. Από το άθλημα της Άρσης Βαρών έρχεται η τελευταία επιτυχία για τον λαρισινό αθλητισμό καθώς ο νεαρός Παντελής Ριζούλης κατάφερε να μπει στην Εθνική ομάδα της ηλικιακής κατηγορίας του (παίδων) και να εξαργυρώσει τους τρεις συνεχόμενους τίτλους ως πρωταθλητής Ελλάδας.
Την Τρίτη μάλιστα αναχωρεί για τη Λιθουανία όπου θα πραγματοποιηθεί το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα και θα «πετάξει» μαζί με τον προπονητή του Νίκο Σωτηρίου. Αρχηγός ελληνικής αποστολής θα είναι μάλιστα μια Λαρισαία η Ελένη Δεσκάτα.
«Πρόκειται για μια σημαντική στιγμή για τον σύλλογό μας αλλά και για το άθλημα της Άρσης Βαρών στη Λάρισα γενικότερα» δήλωσε στην «Ε» ο γενικός αρχηγός του Άτλαντα Λάρισας, Σπύρος Μάρκου και συνέχισε: «Ο Παντελής Ριζούλης είναι ένα από τα καλύτερα παιδιά και ένας από τους καλύτερους αθλητές που διαθέτει η Λάρισα. Του ευχόμαστε όλοι καλή επιτυχία και πιστεύουμε πως θα τα πάει περίφημα. Σε αυτό τον διαρκή αγώνα μας ως Άτλαντας έχουμε ανθρώπους που μας στηρίζουν και αυτός είναι ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός, επίσης ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Θανάσης Παιδής, ενώ μας βοηθάει και η διοίκηση του ΕΑΚ Λάρισας».

Πηγή: Ελευθερία