Βαθμολογία

«Στον Πανιώνιο λόγω EuroCup»

Ο Γκι Μαρκ Μισέλ μίλησε για την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στον Πανιώνιο. Ο Γάλλος σέντερ τόνισε ότι θα προσπαθήσει να βοηθήσει τους «κυανέρυθρους» και επεσήμανε ότι σημαντικό ρόλο στην απόφασή του έπαιξε η συμμετοχή του Πανιώνιου στο EuroCup.

«Αποδέχτηκα την πρόταση του Πανιωνίου, γιατί είχα διαπιστώσει τις δύο προηγούμενες σεζόν που έπαιξα στην Ελλάδα ότι είναι μεγάλη ομάδα, πολύ καλός σύλλογος και είναι ακόμη καλύτερο ότι θα αγωνιστεί την νέα αγωνιστική χρονιά στο EuroCup. Moυ αρέσει η ατμόσφαιρα στα ελληνικά γήπεδα. Κάποιες φορές προκαλούνται προβλήματα, όπως όλοι γνωρίζουμε. Όμως, στην Ελλάδα παίζεται πολύ καλό μπάσκετ και το στυλ που μου αρέσει. Το “πέντε εναντίον πέντε” σε μισό γήπεδο θεωρώ ότι είναι το στυλ που μου ταιριάζει. Η Ελλάδα, επίσης, είναι πολύ όμορφη χώρα», δήλωσε αρχικά το φετινό μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

Ο Μισέλ συνέχισε: «Προσωπικά θέλω να παίξω καλύτερα από την περασμένη σεζόν, να πάρω περισσότερα ριμπάουντ, να παίξω καλύτερη άμυνα, να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ την ομάδα». Αναφέρθηκε και σε ομαδικό επίπεδο: «Ως ομάδα θέλω να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, εάν είναι δυνατόν να κάνουμε καλύτερη πορεία από την περασμένη σεζόν, να παίξουμε σκληρά και να πετύχουμε όσες περισσότερες νίκες γίνεται. Εκεί πρέπει να εστιάσουμε: στις νίκες!»

Κλείνοντας δήλωσε: «Η ομάδα και εμείς οι παίκτες θα δώσουμε ό,τι καλύτερο έχουμε και ζητάμε από τους φιλάθλους μας να είναι εκεί, στις εξέδρες του γηπέδου μας. Για εμάς».