Βαθμολογία

Έναρξη προπονήσεων Προμηθέα

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Προμηθέα Λάρισας ανακοινώνει την έναρξη των προπονήσεων στις αθλητικές εγκαταστάσεις Da Luz, που βρίσκονται στην περιφερειακή οδό Λάρισας-Τρικάλων, στη διασταύρωση με την οδό που οδηγεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Την ερχόμενη Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου καλούνται οι μικροί ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας, από τις ηλικίες 2002, 2003, 2004, 2005, 2006 και 2007, να προσέλθουν στις αθλητικές εγκαταστάσεις Da Luz, στις 6 το απόγευμα.

Την ίδια ώρα μπορούν να προσέλθουν για προπόνηση, όσα παιδιά των παραπάνω ηλικιών επιθυμούν να εγγραφούν στην Ακαδημία του Προμηθέα και προέρχονται από τις συνοικίες Αγίου Θωμά, Φιλιππούπολης, Λιβαδακίου, Νεάπολης, Ηπειρώτικων και Νεράιδας.

Την προπονητική οργάνωση των τμημάτων έχει εξ ολοκλήρου η προπονητική ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Λάρισας ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ, παράλληλα με τα αντίστοιχα τμήματα που λειτουργούν στην περιοχή του Δήμου Κιλελέρ.

Η επιλογή του συγκεκριμένου χώρου για τις προπονήσεις της Ακαδημίας και η συμφωνία με τους ιδιοκτήτες των εγκαταστάσεων Da Luz επήλθε μετά από συζητήσεις των δύο πλευρών, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στα παιδιά των παραπάνω περιοχών να συμμετάσχουν σε μια οργανωμένη ακαδημία, εξειδικευμένη πάνω στις παιδικές ηλικίες, μέσα σε ένα ευχάριστο αθλητικό περιβάλλον, τόσο για τους αθλητές όσο και για τους γονείς, που φέρνοντας τα παιδιά τους εκεί θα μπορούν να περάσουν ένα ευχάριστο απόγευμα.

Σημειώνεται, ότι οι εγγραφές ξεκίνησαν ήδη και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται τις πρωινές ώρες στο τηλέφωνο 6981408976 και τις απογευματινές ώρες στις εγκαταστάσεις του Da Luz ή στο τηλέφωνο 6973664455.