Βαθμολογία

Η απάντηση ΑΕΛ 1964 στη Γήπεδο Α.Ε.

Ως προς την ανωτέρω πρόταση (Η επιστολή της Γήπεδο Α.Ε. προς ΑΕΛ 1964) ανακοινώνεται η κάτωθι απάντηση-αντιπρόταση:

«ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ: 298 ΛΑΡΙΣΑ 31/8/2013

ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΗΠΕΔΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΕ

Κον Δημήτριο Τσακμακίδη.

Σε συνέχεια του αποσταλλέντος μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας εν σχέσει με την χρήση του γηπέδου AEL FC ARENA και του προπονητικού κέντρου των Δένδρων, επισημαίνονται τα ακόλουθα:

Καταρχήν εγείρονται ιδιαίτερα ερωτηματικά και προκαλούνται αλγεινές εντυπώσεις, που δεικνύουν και την διάθεσή σας, από την απαλοιφή της ιστορικής και αδιαπραγμάτευτης εμβληματικής αναφοράς της ΑΕΛ από το περιεχόμενο του κειμένου σας στην επωνυμία του γηπέδου. Οφείλετε να ξέρετε ότι το γήπεδο ΄΄ανήκει΄΄ στην ΑΕΛ και να το εντυπώσετε καλά αυτό μακριά από οποιαδήποτε άλλη σκέψη και μεθόδευσή σας.

Ακολούθως και επί της προτάσεως σας αναφέρουμε τα εξής:

Το γήπεδο AEL FC ARENA αποτελεί ΄΄σπίτι΄΄ της ΑΕΛ 1964 και χώρο όπου δικαιωματικά δικαιούται να αγωνίζεται η ΑΕΛ 1964, άλλωστε χωρίς την ΑΕΛ 1964 και την ψυχική δυναμική της ιστορίας, του ονόματος και των φιλάθλων αυτής, κανείς και ποτέ δεν θα δημιουργούσε και δεν θα είχε γήπεδο.

Ομοίως ακριβώς ισχύουν και για το Προπονητικό Κέντρο των Δένδρων, ιστορικό χώρο της ΑΕΛ 1964 που πάντοτε ανήκε στην ΑΕΛ 1964.

Η πρόταση την οποία κάνετε για την χρήση των ανωτέρω από την ΑΕΛ 1964 (380.000 ΕΥΡΩ χωρίς να υπολογίζονται οι τραπεζικές υποχρεώσεις και χωρίς χρήση εστιατορίου-κυλικείων-σουιτών-γραφείων-λεωφορείου-βοηθητικού βαν και χωρίς να αναφέρετε την κατάσταση του Γηπέδου και του Προπονητηρίου των Δένδρων όπου απαιτούνται πλήθος εργασιών αξίας δεκάδων χιλιάδων ΕΥΡΩ) είναι σίγουρα, και επιεικώς χαρακτηριζόμενη, προκλητική και εξωπραγματική, ερχόμενη σε πλήρη αντίθεση με την πραγματικότητα και τις διαμορφωθείσες συνθήκες.

Οφείλατε σεβόμενοι αφενός την ιστορία της ΑΕΛ 1964 και τους αγνούς φιλάθλους της και αφετέρου τα τραγικά λάθη και παραλείψεις σας που οδήγησαν την ΑΕΛ 1964 σε δεινή αγωνιστική θέση, να παραχωρήσετε την χρήση των ανωτέρω ανευ του οιουδήποτε τιμήματος ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού στην ΑΕΛ 1964 και των δεινών που της επιφέρατε.

Εν πάσει περιπτώσει και αντιλαμβανόμενοι την διάθεσή σας να εκμεταλλευτείτε ακόμη και τώρα την ΑΕΛ 1964 και την δίψα του φίλαθλου κοινού της να βλέπει την Ομάδα μας να αγωνίζεται στο Γήπεδό της και να προπονείται στο Προπονητήριό της, προτείνουμε όπως ισχύσει η οικονομική Προσφορά-Συμφωνία που ορίζει ποσοστό 15% επί των διαφημίσεων και ποσοστό 15% επί των εισιτηρίων (η οποία σε κάθε περίπτωση ισχύει και για την χρήση του ΑΛΚΑΖΑΡ και των βοηθητικών-προπονητικών αυτού) καθώς ανάληψη των πάσης φύσεως απαιτουμένων λειτουργικών εξόδων, με την πρόσθετη βέβαια και αυτονόητη παρατήρηση ότι θα μας παραχωρηθούν και άπαντες οι χώροι που τώρα φέρεστε να εξαιρείτε .

Υπομνύεται εξάλλου, ότι δεν περνάει απαρατήρητο και σας χαρακτηρίζει δυστυχώς, ότι το Γήπεδο AEL FC ARENA παραχωρείται σήμερα σε συναυλιακές εκδηλώσεις κλπ με τίμημα πολύ μικρότερο του ανωτέρω αναφερομένου.

Ίσως στην συνείδησή σας η ΑΕΛ 1964 υπολείπεται των φιλοξενούμενων καλλιτεχνών ή άλλων που πραγματοποιούν εκδηλώσεις εκεί.

Μην συνεχίζετε όμως τα εγκληματικά λάθη σε βάρος της ΑΕΛ 1964 και των αγνών φιλάθλων της και αντιληφθείτε πλέον, έστω και τώρα, αφενός ότι η ΑΕΛ 1964 είναι ΙΣΤΟΡΙΑ και ΙΔΕΑ και την Ιστορία και τις Ιδέες τις σεβόμαστε και τις τιμούμε και δεν ασελγούμε επ΄αυτών για οικονομικά ανταλλάγματα και κέρδη και αφετέρου ότι το γήπεδο ήταν, είναι και θα είναι AEL FC ARENA και όχι FC ARENA όπως ατυχέστατα αναφέρετε στην επιστολή σας.

Ειλικρινέστατα αναμένουμε την θετική απάντησή σας στα ανωτέρω και επιφυλασσόμενοι των νομίμων, τελούμε στην διάθεσή σας.

Για το Δ.Σ. της Α.Ε.Λ. 1964

Ο Πρόεδρος

Γεώργιος Νάκας