Βαθμολογία

Συνεχώς βελτιώνει την εικόνα του ο Τύρναβος 2005

Ένα περίπου μήνα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League, ο Τύρναβος 2005 έδειξε σημάδια βελτίωσης στο προχθεσινό φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου, όπου οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με σκορ 2-0.

Η τυρναβίτικη ομάδα απέναντι σε έναν αντίπαλο με υψηλές φιλοδοξίες, είχε διαστήματα καλής απόδοσης και οι παίκτες του Άγγελου Διγκόζη προσπάθησαν φιλότιμα, σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης.

Φυσικά έγιναν και λάθη τα οποία μπορούν να διορθωθούν στη συνέχεια, καθώς η ομάδα δεν απέκτησε ακόμη τη συνοχή που θέλει ο προπονητής της, όμως πάλεψε και θα μπορούσε με λίγη τύχη να πετύχει και γκολ.

Γενικά μπορούμε να πούμε ότι ο Τύρναβος βελτιώνει από παιχνίδι σε παιχνίδι την εικόνα του και η ομάδα «δένει», μετά από ένα μήνα που ξεκίνησε η προετοιμασία, για την καινούργια αγωνιστική περίοδο.

Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει δυο προπονήσεις, με την πρωινή να γίνεται στον Τύρναβο και την απογευματινή στο στάδιο Αλκαζάρ, έδρα που θα χρησιμοποιήσει για τους επίσημους αγώνες σε πρωτάθλημα και κύπελλο Ελλάδος.

Αύριο εν τω μεταξύ και ώρα 18:00 στην Αγιά, ο Τύρναβος θα αγωνισθεί σε φιλικό παιχνίδι με τον Δωτιέα, ενώ θα ακολουθήσει στις 7 Σεπτεμβρίου φιλικό στο Αλκαζάρ με τον Αιγινιακό, ομάδα που θα βρει αντίπαλο στον ίδιο όμιλο του πρωταθλήματος της Football League.

ΑΨΟΓΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

Η ομάδα του Τυρνάβου έτυχε άψογης φιλοξενίας στο προχθεσινό φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου και σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Τύρναβος, επισημαίνει τα εξής: «Η ΠΑΕ Τύρναβος 2005 ευχαριστεί την διοίκηση και τα στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 για την άψογη φιλοξενία και το δείπνο που παρέθεσαν στην διοίκηση και την αποστολή της ομάδας μας και της εύχεται καλή επιτυχία, για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2013-2014».

ΔΥΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Εντείνονται στο μεταξύ οι προσπάθειες από τη διοίκηση της ομάδας, προκειμένου να αποκτηθούν δυο ακόμη παίκτες και να ολοκληρωθεί το ρόστερ της φετινής περιόδου. Μεταγραφικά νέα ενδεχομένως να υπάρξουν μέσα στο Σαββατοκύριακο, ενώ όσον αφορά στον Ανιέτι του Ολυμπιακού Βόλου που ακούσθηκε, κορυφαίο διοικητικό στέλεχος του Τυρνάβου μας είπε ότι δεν υφίσταται πλέον το ενδιαφέρον, καθώς η μεταγραφή θα έφτανε σε επίπεδα που θα ξεπερνούσαν σε μεγάλο βαθμό τον προϋπολογισμό της νέας σεζόν.

Πηγή: Ελευθερία
Του Χρήστου Αρχοντούλη