Βαθμολογία

Αντωνίου: Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο

Μπορεί να καθυστέρησε λίγο για να πάρει... μπρος και να ξεκινήσει την προετοιμασία για τη νέα σεζόν, όμως σιγά-σιγά επανακτά το χαμένο έδαφος και δείχνει πολύ δυνατός. Ο λόγος γίνεται για τον Δωτιέα, ομάδα που θα είναι εκ των εκπροσώπων του νομού Λάρισας στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής κατηγορίας και φιλοδοξεί να πραγματοποιήσει μια αξιόλογη πορεία.

Στο τιμόνι της ομάδας είναι ένα... δικό της παιδί ο Σωτήρης Αντωνίου, ο οποίος μετά από μια λαμπρή καριέρα ως ποδοσφαιριστής, δείχνει πολύ καλά στοιχεία και ως προπονητής. Προχθές ο Δωτιέας πέτυχε σπουδαία νίκη στην Κατερίνη επί του Βατανιακού (ομάδα Β’ Εθνικής) με σκορ 2-0, μετά από πολύ καλή εμφάνιση. Όμως ο Σωτήρης Αντωνίου κρατά χαμηλούς τόνους και χαρακτηριστικά ανέφερε τα εξής: «Ήταν ένα φιλικό παιχνίδι στο οποίο είχαμε καλή παρουσία και αυτό που με ενδιαφέρει εμένα περισσότερο, είναι ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο.

Έχουμε ένα εξαιρετικό κλίμα, τα παιδιά δίνουν ό,τι καλύτερο μπορούν και δουλεύουν με υπευθυνότητα, ενώ με τις μεταγραφές που κάναμε το ρόστερ μας είναι πλήρης. Τα παιδιά έχουν φιλοδοξίες, όπως έχω και εγώ ως προπονητής. Δεν επαναπαυόμαστε όμως γιατί θέλουμε ακόμη πολλή δουλειά».

-Ποιος θα είναι ο στόχος του Δωτιέα;

«Είναι ξεκάθαρο ότι στην πρώτη χρονιά του Δωτιέα στη Γ’ Εθνική κατηγορία, ο στόχος δεν πρέπει να είναι άλλος από την άνετη παραμονή, καθώς του χρόνου θα γίνουν τέσσερις όμιλοι και οι στόχοι μας επαναπροσδιορίζονται. Αυτό που περιμένουμε με αγωνία είναι να δούμε σε ποιο όμιλο θα παίξουμε και να γνωρίσουμε τους αντιπάλους μας».

--Ένα μήνυμα που στέλνετε στον κόσμο της Αγιάς...

«Θέλουμε να αγκαλιάσει αυτή την ομάδα που έχει πολλά νέα παιδιά και σιγά-σιγά η Αγιά πρέπει να αποβάλει την ερασιτεχνική νοοτροπία και να αποκτήσει επαγγελματική. Υπάρχουν όλα τα εχέγγυα, αλλά χρειάζεται όλοι μας να κάνουμε μεγάλη υπομονή και να συνειδητοποιήσουμε ότι από τη μια ημέρα στην άλλη δεν μπορούν να γίνουν θαύματα. Όσο πιο προσγειωμένοι παραμείνουμε τόσο και πιο πολλά πράγματα θα μπορέσουμε να πετύχουμε».

-Αύριο θα υποδεχθείτε σε ένα ακόμη φιλικό τον Τύρναβο. Τι περιμένετε από τους παίκτες σας;

«Καταρχήν είναι πολύ τιμητικό που θα παίξουμε με μια ομάδα που θα εκπροσωπήσει το νομό Λάρισας στο πρωτάθλημα της Football League. Ευχόμαστε στον Τύρναβο και στον προπονητή του Άγγελο Διγκόζη, να υλοποιήσουν τους στόχους. Εμείς όπως σε όλα τα φιλικά έτσι και στο αυριανό θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να δείξουμε ότι είμαστε μια ανταγωνιστική ομάδα, που θα παλεύει για το καλύτερο σε όλα τα παιχνίδια, ανεξαρτήτως ποιος θα είναι ο αντίπαλος».

Πηγή: Ελευθερία
Του Χρήστου Αρχοντούλη