Βαθμολογία

Κάτοικος Αιγίου ο Γκούμας

Τις προσπάθειες του Παναιγιαλείου να σταθεί επάξια στη Β’ Εθνική θα ενισχύσει ο Γιάννης Γκούμας που έμεινε ελεύθερος από τη Νίκη Βόλου. Ο 25χρονος αμυντικός την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην Κέρκυρα στη Σούπερ Λίγκα, ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα του Ερμή Αραδίππου στην Κύρπου, του Βύζαντα Μεγάρων αλλά και του ΑΟ Θήβα. «Τη "μελανόλευκη" φανέλα θα φοράει για την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Βοιωτός ποδοσφαιριστής Γιάννης Γκούμας. Ο 25χρονος αμυντικός σήμερα το απόγευμα βρέθηκε στα γραφεία τού Παναιγιαλείου, όπου και υπέγραψε το νέο του, μονοετές, συμβόλαιο, παρουσία τού προέδρου της ΠΑΕ Αντώνη Ρέλλα.

Ο υψηλόσωμος στόπερ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με την Κέρκυρα στην Σούπερ Λίγκα, όμως, μετά τον υποβιβασμό των Φαιάκων έμεινε ελεύθερος. Αρχές καλοκαιριού, και ενώ είχε προταθεί και στην ΑΕΚ, συμφώνησε με τη Νίκη Βόλου, απ’ όπου, όμως, την περασμένη εβδομάδα έμεινε ελεύθερος, με αποτέλεσμα να δεχθεί πρόταση από την αιγιώτικη διοίκηση, την οποία και αμέσως έκανε αποδεκτή» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Γκούμας μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της νέας του ομάδας, επεσήμανε: «Επέλεξα να αγωνιστώ στον Παναιγιάλειο, διότι είναι μια ιστορική ομάδα με πολύ  κόσμο και πραγματικά χαίρομαι που θα είμαι μέλος της. Γνωρίζω πολύ καλά τον προπονητή, κ. Κουρμπανά, όπως και ο ίδιος με γνωρίζει από την κοινή μας πορεία στο Βύζαντα Μεγάρων και ήταν εκείνος που εισηγήθηκε την απόκτησή μου. Από κει και πέρα, στόχος μου είναι να φτάσω όσο το δυνατόν πιο ψηλά με τη νέα μου ομάδα. Θέλω να γνωρίζουν οι φίλαθλοι της Αιγιάλειας ότι θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου, ώστε να βοηθήσω η ομάδα να υλοποιήσει τους φετινούς της στόχους».