Βαθμολογία

Μαχητή Τερψιθέας VS Δήμητρα Γιάννουλης

Όλα είναι έτοιμα για τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς άρχισε. Ο λόγος για τον 7ο τελικό του Super Cup της ΕΠΣΛ που θα διεξαχθεί σήμερα στις 17.00 για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού στο AEL FC Arena με αντιπάλους τον πρωταθλητή Μαχητή Τερψιθέας και την κυπελλούχο Δήμητρα Γιάννουλης. Τα έσοδα θα διατεθούν για τη στήριξη του ταμείου αρωγής (τα εισιτήρια θα κοστίζουν 5 ευρώ). Η ιδιαιτερότητα της σημερινής αναμέτρησης έγκειται στο γεγονός ότι τόσο ο τυπικά γηπεδούχος Μαχητής Τερψιθέας όσο και η Δήμητρα Γιάννουλης παίρνουν μέρος για πρώτη φορά σε έναν τελικό Super Cup κι έτσι το κίνητρο για τη νίκη είναι ακόμα μεγαλύτερο. Αναλυτικά οι παίκτες των δύο ομάδων που κλήθηκαν για τον σημερινό τελικό:
Μαχητής Τερψιθέας: Μπρέλλας, Κουρδής, Ντούγκος, Παγκαρλιώτας, Σαββίδης, Φλώρος, Αθανασίου, Μπουροζίκας, Βλησαρούλης, Μολάς, Μπόλος, Παυλόπουλος, Νικούλης, Τσιαντούλης, Μάτος, Μαλάκος, Κορλός, Τάτσιος, Λιλολάρι, Κυριάκος.
Δήμητρα Γιάννουλης: Γκικούδης, Παπαγιωτόπουλος, Φατούρας, Μακανίκας, Μπαρούτας, Τέγος, Ζάρρας, Μπαλωμένος, Κουρούτσαλης, Εμμανουήλ, Θώμος, Μανάκας, Κοταρέλας, Σπανός, Παναγιωτίδης, Γκαλγκανόπουλος, Πατσιωτός, Χατζημπύρος, Μαλαβιέζος Ε., Μαυρουδής, Σελήνης.
Το φετινό τελικό του Super Cup θα διευθύνει ο Αντώνης Ζήλος, με βοηθούς τους Χρήστο Παπαδημητρίου και Αποστόλη Καρακώστα. 4ος θα είναι ο Χρήστος Μαστοροδήμος, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Γιάννης Κωστής. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος θα υπάρξει ημίωρη παράταση και πέναλτι εάν χρειαστεί.