Βαθμολογία

Ισοπαλία στο Αργυροπούλι

Φιλικό παιχνίδι διεξήχθη στο Αργυροπούλι. Εκεί η τοπική Δόξα υποδέχθηκε τον Αμπελωνιακό και το τελικό σκορ ήταν 2-2. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος με 2-0 (ο Σιαμέτης το 1-0 στο 28’ ενώ το 2-0 έκανε ο Κωτούλας με αυτογκόλ στο 35’) αλλά οι φιλοξενούμενοι λίγο πριν τη λήξη ισοφάρισαν σε 2-2 (2-1 Αλεξόπουλος 78’ και 2-2 Γκαμπέτας 86’). Το Αργυροπούλι ευχαρίστησε τον κ. Καραμπίνα Δημήτριο για την προσφορά αθλητικού υλικού στην ομάδα. Επόμενο φιλικό για τον Αμπελωνιακό θα είναι την Κυριακή με την Τσαριτσάνη στον Αμπελώνα.
Αργυροπούλι (Γιοβανόπουλος): Μπαχτσεβάνος Στ., Μπαχτσεβάνος Στέλιος, Γκατζούλης, Μάρκου, Μεσημέρης, Χατζής, Σκούπρας, Σουλιώτης, Σιαμέτης, Τσιάγκος, Κόκκορας ενώ στο δεύτερο έπαιξαν και οι: Γκιόζι, Μπαλάφας, Κερκένης, Τσούτσας, Μπούρας, Μπαιρακτάρης,
Αμπελωνιακός (Γκαμπέτας Γ.): Παπαδόπουλος, Τασούλης, Αλεξόπουλος, Μούργκας, Βούκιας, Καρανίκας, Βασιλειάδης, Κακαβίτσης, Ρόκας, Κωτούλας, Κούρος ενώ στη συνέχεια έπαιξαν οι: Τανάγιας (αποκτήθηκε χθες επίσημα), Αλεξόπουλος Αχ., Γκαμπέτας Απ., Χατζούλης, Παπανδρέου, Μεζίνης.