Βαθμολογία

Κρίσιμα κολυμβητής που κτυπήθηκε από προπέλα σκάφους

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην Εντατική Μονάδα Παρακολούθησης του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου,  60χρονος κολυμβητής από την Χλώρακα της Πάφου ο οποίος κτυπήθηκε χθες  από προπέλα σκάφους ενώ κολυμπούσε στην θαλάσσια περιοχή Λατσί στη Πόλη Χρυσοχούς.
Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας Βρετανός 49 ετών ενώ οδηγούσε υπό ενοικίαση σκάφος στην θαλάσσια περιοχή της Πόλης Χρυσοχούς, στις 18:40 χθες το απόγευμα,  κάτω από συνθήκες που διερευνώνται τραυμάτισε σοβαρά 60χρονο από την Χλώρακα .
Ο 60χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς και αργότερα λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, όπου στην συνέχεια υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.
Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς ο 60χρονος, φέρει κατάγματα αριστερής πλευράς, πολλαπλά τραύματα στο θώρακα, κάταγμα λεκάνης, και τραύμα στον αριστερό τετρακέφαλο. Η κατάσταση της υγείας του, περιγράφεται ως εξαιρετικά κρίσιμη. Ο οδηγός του σκάφους που ήρθε στην Κύπρο για ολιγοήμερες διακοπές συνελήφθη.