Βαθμολογία

«Ο Ρούνεί έχει 24-48 ώρες να έρθει ή αποσυρόμαστε»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο προκάλεσε τον Γουέιν Ρούνεϊ να πει δημόσια αν θέλει ακόμα να φύγει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να πάει στην Τσέλσι.
Ο Πορτογάλος τεχνικός των "μπλε" του Λονδίνου έδωσε μέχρι την Τετάρτη το αργότερο στον Άγγλο επιθετικό να κάνει εμφανείς τις προθέσεις του ή η Τσέλσι θα εγκαταλείψει την προσπάθεια να τον αποκτήσει. «Δεν ξεκινήσαμε εμείς την ιστορία. Κάποιος το ξεκίνησε λέγοντας ξεκάθαρα ότι θέλω να πάω στην Τσέλσι και ότι δε θέλω να συνεχίσω στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν είμαστε τρελοί να βρούμε παίκτες που είναι χαρούμενοι στις ομάδες τους, αλλά νομίζω πως πρέπει να πει είτε ότι θέλει να φύγει είτε ότι θέλει να μείνει.
«Αυτός που ξεκίνησε την ιστορία πρέπει και να την τελειώσει. Εγώ θέλω να πει αν θέλει να μείνει ή να φύγει. 'Ενας σύλλογος όπως εμείς, ένας προπονητής όπως εγώ και ο κόσμος που δουλεύει μαζί μου δεν είμαστε χαζοί. «'Εχουμε 24-48 ώρες να κλείσουμε τη μεταγραφή ή να προχωρήσουμε. Προσπαθούμε να πάρουμε έναν παίκτη από έναν μεγάλο σύλλογο, ο οποίος δε θέλει να τον πουλήσει. Δε θα προσπαθούσαμε να πάρουμε κάποιον αν δεν το άρχιζε. Ήταν ένας πραγματικός επαγγελματίας, προσπάθησε να νικήσει, να σκοράρει και ήταν φανταστικός».