Βαθμολογία

Φιλική εξάρα ο Οικονόμος Τσαριτσάνης

Χρειάστηκαν 5 φιλικά παιχνίδια για να ξεδιπλώσουν τα πόδια των παιχτών της Τσαριτσάνης και ο Οικονόμος να βρει εύκολα το δρόμο προς τα δίχτυα, δημιουργώντας ευκαιρίες και σκοράροντας σε 6 από αυτές.

Του Γιώργου Μπαμπάλη

Οι ποδοσφαιριστές του Κ. Κατσάρα παίζοντας σοβαρά και συντονισμένα, έδειξαν πολύ καλή εικόνα σε όλες τις γραμμές του γηπέδου, όπου σαφώς υπερείχαν του αντιπάλου, τον οποίο όμως σε καμιά περίπτωση δεν υποτίμησαν, καταφέρνοντας αφενός να γευτούν την πρώτη φιλική νίκη (προηγούμενα αποτελέσματα 2 ήττες από Τρίκαλα εντός και εκτός, 1 ήττα από Γιάννουλη εκτός και 1 ισοπαλία με Τερψιθέα εντός) και αφετέρου να ανεβάσουν ψυχολογία οι παίχτες, πιστεύοντας στις δυνατότητες που ούτως ή άλλως έχουν και που έδειξαν στα μέχρι τώρα παιχνίδια, ανεξάρτητα του όποιου αποτελέσματος.

Από την άλλη πλευρά, το νεανικό συγκρότημα του Μ. Ζιάκα, παρά την μεγάλη σε σκορ ήττα, έδειξε στοιχεία πειθαρχίας και θέλησης, τα οποία μέσα από συνεχή δουλειά και προσπάθεια, αναμένεται να αποδώσουν εν καιρώ και όπως δήλωσε ο τεχνικός της Νίκαιας, θα έλθει γρήγορα τόσο το καλό παιχνίδι όσο και το αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι γενικά στη Νίκαια ήταν πολύ καλό, είχε φάσεις και γκολ, ο χαρακτήρας δε και το πνεύμα που διέπνεαν οι ποδοσφαιριστές και οι πάγκοι των 2 ομάδων ήταν εξόχως φιλικό.

Πολύ καλός επίσης ήταν ο αγωνιστικός χώρος καθώς τόσο εντός του γηπέδου όσο και στον περίβολο χώρο αυτού συνεχίζονται οι εργασίες ανακαίνισης των εγκαταστάσεων με εμφανή όμορφα αποτελέσματα.

Οι κύριες φάσεις και τα γκολ της αναμέτρησης

Ο Τόλιος άνοιξε στο 3΄ το σκορ (0-1) με κοντινό πλασέ.

Ο Καραμπούζης στο 11΄ απείλησε με εν κινήσει σουτ τον Νούσια, αποκρούοντας με τα χέρια ο τερματοφύλακας της Τσαριτσάνης.

24΄ Σε πολύπλοκη φάση στην μικρή περιοχή της Νίκαιας (προηγήθηκε κόρνερ του Οικονόμου), ο Κωστούλας έγινε κάτοχος της μπάλας και με πλασέ την έστειλε στα αντίπαλα δίχτυα, σημειώνοντας το 0-2.

35΄Ο Γαρυφαλλόπουλος επιχείρησε συρτό σουτ και με τα πόδια ο τερματοφύλακας Νούσιας έβγαλε τη μπάλα κόρνερ.

48΄Ωραία ενέργεια των Μπακαρτζή -  Χριστοδούλου στην περιοχή της Τσαριτσάνης δεν είχε επιτυχή κατάληξη.

49΄Από χτύπημα κόρνερ του Μπαμπάλη, ο Κουμπούρας έπιασε γυριστή κεφαλιά στο 1ο δοκάρι της Νίκαιας, πετυχαίνοντας το 0-3.

60΄Ο Χάμος πάσαρε έξοχα με τακουνάκι στον Μπαμπάλη και ο μέσος του Οικονόμου πιάνοντας δυνατό ευθύβολο σουτ, παραβίασε την εστία του Τζοβάρα, γράφοντας το 0-4.

71΄Δυνατό μακρινό χτύπημα φάουλ του Ραμάϊ, ανάγκασε τον τερματοφύλακα του Οικονόμου Γούπο σε διπλή προσπάθεια, υπερασπιζόμενος σωτήρια την εστία του.

Ο Παπαγεωργίου στο 72΄ σέντραρε από δεξιά, βρίσκοντας εύκολα το κεφάλι του Χάμου, ο οποίος σημείωσε το 0-5.

81΄Ο Ματούλας με ατομική ενέργεια, σουτάροντας χαμηλά, διαμόρφωσε το τελικό 0-6 για την ομάδα της Τσαριτσάνης.

ΑΕΔ ΝΙΚΑΙΑΣ (Μ. Ζιάγκας): Πατέτσος, Γεωργόπουλος, Ψαρούλης, Ανδρέου, Χονδρονάσιος, Σούλι, Ραμάϊ, Σιαμαντούρας, Μπακαρτζής, Γκατζούλης Λ., Καραμπούζης. Αγωνίσθηκαν ακόμη οι Τζοβάρας, Ακρίβος, Νούσιος, Πασχάλης, Μπούκας, Κεχαγιά, Χριστοδούλου, Γκατζούλης Δ., Μηνάς, Καραμπίνας, Στατήρης, Γαρυφαλόπουλος.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κ. Κατσάρας): Νούσιας (46΄ Γούπος), Κολιός, Καρακώστας (46΄ Μπαμπάλης), Καλπίας (46΄ Χάμος), Κουμπούρας, Κουρδής , Τόλιος (13΄ λ.τ. Παπαγεωργίου), Σκλάβος (56΄ Σιαφαρίκας), Κωστούλας (56΄ Φτίκας), Καραγκούνης (56΄ Ματούλας), Πρικάκης.