Βαθμολογία

Την άμυνα και τα μάτια μας!

Δεύτερη μέρα που ο τεχνικός της ΑΕΛ Κωνσταντίνος Παναγόπουλος δούλεψε στην τακτική. Το ρόστερ του βλέπει σιγά – σιγά να γεμίζει αφού μετρά πλέον 26 παίκτες. Δύο οι προσθήκες (Ανδριόπουλος - Καρακούτσης) και ο υπό δοκιμήν Γιώργος Διαμαντόπουλος.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ: Χρήστος Γκατζούλης

Μετά και το καθιερωμένο ζέσταμα ο Παναγόπουλος έβαλε τους παίκτες σε σύστημα, τοποθετώντας και πασσάλους ως αντιπάλους. Πάνω στο κομμάτι αυτό έδωσε μεγάλη βαρύτητα στην μακρινή μπαλιά και δούλεψε για περίπου δέκα λεπτά και έπειτα το πρόγραμμα είχε ασκήσεις με εμπόδια.

Στην συνέχεια στα άκρα της επίθεσης τοποθετήθηκαν τρεις κώνοι και δούλεψε και πάλι με την αμυντική του τετράδα και το πως αυτή θα μετατοπίζεται στον χώρο με βάση το που θα πάει η μπάλα και αυτό γινόταν πότε από δεξιά (Ανδριόπουλος), πότε από αριστερά (Διαμαντόπουλος) και πότε από τον άξονα. Οι υπόλοιποι 12 του ρόστερ έπαιξαν κορόιδο σε δύο τετράγωνα.

Μετά την αμυντική τακτική σειρά πήρε το κορόιδο σε τρεις γραμμές, όπου σε κάθε γραμμή υπήρχαν και τρεις παίκτες, με τον σκοπό της άσκησης να είναι η μια τριάδα να περάσει την μπάλα στην απέναντι τριάδα, δίχως η μεσαία τριάδα να ακουμπήσει την μπάλα. Στο συνέχεια του προγράμματος οι «βυσσινί» έτρεξαν ένα πεντάλεπτο σε δύο γκρουπ.

Στο τέλος ο προπονητής μοίρασε συγχαρητήρια και τους είπε πως αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει γυμναστήριο το πρωί.