Βαθμολογία

«Να έρθει ο κόσμος στο Σούπερ Καπ»

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου για το Σούπερ Καπ του Νομού μας, στα γραφεία της ΕΠΣΛ. Το παιχνίδι, ανάμεσα στον πρωταθλητή της Α’ ΕΠΣΛ Μαχητή Τερψιθέας και την κυπελλούχο του Νομού Λάρισας, Δήμητρα Γιάννουλης, θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη και ώρα 17:00 στο AEL FC ARENA.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Στην συνέντευξη τύπου, βρέθηκαν εκπρόσωποι και των δύο ομάδων, όπως επίσης και οι διαιτητές της αναμέτρησης αλλά και δημοσιογράφοι. Μετά από έναν πρόλογο του προέδρου της επιτροπής πρωταθλημάτων και κυπέλλων της ΕΠΣΛ, κυρίου Λευτέρη Γρηγοριάδη, ο οποίος ζήτησε από τον κόσμο να βρεθεί στον αγώνα και να στηρίξει το όλο εγχείρημα, ο λόγος πέρασε στους πρωταγωνιστές.

Συγκεκριμένα, εκ μέρους του Μαχητή Τερψιθέας, παρευρέθησαν οι κύριοι Αχιλλέας Στεργιάκης(διοικητικός), Νίκος Σταυροθεόδωρος(προπονητής), Κώστας Μπρέλλας(ποδοσφαιριστής), ενώ από την πλευρά της Δήμητρας Γιάννουλης, το παρόν έδωσαν οι κύριοι Ηλίας Κουλουψούζης(πρόεδρος), Βασίλης Μπακογιάννης(προπονητής) και Αχιλλέας Μανάκας(ποδοσφαιριστής), οι οποίοι αμφότεροι ευχήθηκαν να γίνει ένα καλό παιχνίδι χωρίς τραυματισμούς και ζήτησαν κι οι ίδιοι με την σειρά τους να βρεθεί ο κόσμος στο γήπεδο.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, ότι μίλησαν και οι διαιτητές της αναμέτρησης, κύριοι Αντώνης Ζήλος, Χρήστος Παπαδημητρίου, Αποστόλης Καρακώστας και ο τέταρτος Χρήστος Μαστοροδήμος, που κι αυτοί δήλωσαν ότι θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους ούτως ώστε να γίνει ένα καλό παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν οι πρωταγωνιστές σε μορφή βίντεο.

Λευτέρης Γρηγοριάδης

">http://

ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ

Αχιλλέας Στεργιάκης

">http://

Νίκος Σταυροθεόδωρος

">http://

Κώστας Μπρέλλας

">http://

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

Ηλίας Κουλουψούζης

">http://

Βασίλης Μπακογιάννης

">http://

Αχιλλέας Μανάκας

">http://