Βαθμολογία

«Αποφασίζω την άλλη εβδομάδα»

Δεν επιβεβαιώνει, αλλά ούτε και διαψεύδει ο Λουίς Μπόα Μόρτε τα περί προφορικής συμφωνίας του με την ΑΕΛ και άφιξής του στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του sportfm.gr.

«Δεν έχω να πω τίποτα. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι έμεινα ελεύθερος, καθώς έλυσα τη συνεργασία μου με τη Γουέστ Χαμ. Την άλλη εβδομάδα θα αποφασίσω για τη νέα μου ομάδα», δήλωσε στη SportDay ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, που σήμερα συμπληρώνει 34 χρόνια ζωής και φέρεται να αξιώνει 300.000 ευρώ ετησίως και κλειστό διετές συμβόλαιο.

Από την ΑΕΛ μιλάνε για δεδομένη προφορική συμφωνία, η οποία θα γίνει και γραπτώς αφού ο παίκτης έρθει πιθανότατα το Σάββατο στην Ελλάδα, περάσει τις σχετικές εξετάσεις και συναντηθεί μετέπειτα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ και φυσικά τον Κρις Κόουλμαν.