Βαθμολογία

Ξεκινά η ομάδα Νέων του Τυρνάβου!

Επιτέλους ξεκινά και η δεύτερη ομάδα του Τυρνάβου! Την Τρίτη στις 17:30 το απόγευμα στο γήπεδο της πόλης ξεκινούν τα… βάσανα για τους μικρούς της ομάδας.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Πάντως ακόμη και σήμερα δεν έχει ξεκαθαρίσει το πότε θα διεξαχθεί αυτό το πρωτάθλημα, αλλά και ποιες ηλικίες θα μπορούν να αγωνιστούν. Υπεύθυνος της ομάδας θα είναι ο Τυρναβίτης Κώστας Τουρβάτσιος. Για την ώρα το ρόστερ είναι υπό σχεδιασμό.

Σημαντική βελτίωση

Το τεχνικό τιμ είναι ευχαριστημένο από την εικόνα της ομάδας και για την βελτίωση που παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα. Η αλήθεια είναι πως η κούραση ήταν μεγάλη από την κουραστική προετοιμασία στη Σαμαρίνα και στο φιλικό με τα Τρίκαλα, η ομάδα έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο κατά διαστήματα και αυτό είναι το ενθαρρυντικό.

Φτάνει ο Παμπόε

Πιθανότατα ο Παμπόε θα είναι το απόγευμα της Δευτέρας στον Τύρναβο για να ενσωματωθεί με την νέα του ομάδα. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως ένας ακόμη παίκτης θα αποκτηθεί και θα είναι… έμπειρος.

Δύο φιλικά αυτή τη βδομάδα

Δύο δυνατά φιλικά παιχνίδι θα δώσει η ομάδα του Τυρνάβου αυτή τη βδομάδα. Το πρώτο θα γίνει την Τετάρτη στο ΕΑΚ Βόλου κόντρα στον Ολυμπιακό (18:30) και το δεύτερο το Σάββατο στην Αγιά κόντρα στον τοπικό Δωτιέα.