Βαθμολογία

Ξεκίνημα με…μπάλα

Την πρώτη της προπόνηση επί Ευρυτανικού εδάφους πραγματοποίησε την Κυριακή το απόγευμα η ΑΕΛ. Να θυμίσουμε πως η αποστολή έφτασε στο Καρπενήσι το μεσημέρι της ίδιας ημέρας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ: Χρήστος Γκατζούλης

Από την Δευτέρα το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις στο ΔΑΚ Καρπενησίου. Η πρώτη προπόνηση κράτησε μια ώρα και δέκα λεπτά με τον τεχνικό της ομάδας Κωνσταντίνο Παναγόπουλο να ξεκινάει με το καλημέρα με μπάλα.

Συγκεκριμένα έριξε το βάρος στον τομέα της κατοχής μπάλας. Ο κόουτς της ΑΕΛ, θέλει να είναι σίγουρος πως η ομάδα του θα παίξει καλό ποδόσφαιρο τη νέα χρονιά.

Tο πρόγραμμα ξεκίνησε με μια άσκηση τακτικής σε συνδυασμό με δίτερμα. Ο σκοπός της τακτικής είναι πως η μπάλα θα ξεκινά από πίσω και θα προωθείται σωστά, αρχικά από τους πλάγιους μπακ στα αμυντικά χαφ και από εκεί στις άκρες της επίθεσης με διαγώνιες μακρινές μπαλιές.

Η κατοχή μετά από δέκα λεπτά έγινε σε ζώνες και μεγαλώνοντας τις διαστάσεις του γηπέδου. Το τέλος της προπόνησης βρήκε τους παίκτες να αλλάζουν παπούτσια, φορώντας πλέον τα αερόβια, με τον Κώστα Λιάπη να τους τρέχει σε ρυθμούς 70% για να τελειώσουν με χαλάρωμα με διατάσεις.

Ταυτόχρονα όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ η ΑΕΛ κατά τη διαμονή της στο Καρπενήσι θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδι χωρίς για την ώρα να έχει ανακοινωθεί κάτι. Να τονίσουμε πως αυτή τη στιγμή στο νομό Ευρυτανίας είναι και ο Πανηλειακός καθώς και το Αιγάλεω, ενώ τις επόμενες ημέρες θα έρθει και η Λαμία.

Στόχος του νέου τεχνικού της ΑΕΛ είναι δημιουργήσει μια ομάδα που θα μπορέσει σε σύντομο χρονικό διάστημα να ετοιμαστεί και να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της νέας Γ’ Εθνικής όπου στόχος είναι φυσικά η ομάδα να αλλάξει κατηγορίας το ερχόμενο καλοκαίρι.