Βαθμολογία

Ο Παγκαρλιώτας στον Μαχητή!

Ο Αλέξης Παγκαρλιώτας είναι γεννημένος την 1/5/1980, ένας έμπειρος αμυντικός (αριστερό μπακ) που θα βοηθήσει στον Μαχητή στο δύσκολο έργο του. Οι εμπειρίες του πολλές, 302 συμμετοχές, ξεκίνησε την καριέρα του από την Πελασγιώτιδα και το 2002 έπαιξε στην ΑΕΛ και μετράει 58 επαγγελματικές συμμετοχές σε (ΑΕΛ 40, Εορδαϊκός 18) και 244 ερασιτεχνικές συμμετοχές σε (Χάλκη 60, Μελιβοία 30, Πυργετό 25, Ιτέα 14, Π.Ο.Ε. 85, Τοξότης 30). Είναι προπονητής στις ακαδημίες του Τοξότη από το 2012. Ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια του Νίκου Σταυροθεόδωρου που ενισχύεται από τα αριστερά.
Ο Αλέξης Παγκαρλιώτας δήλωσε: Είμαι πολύ χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου. Ήρθα σε ένα σωματείο που έχει οργάνωση και όραμα, υπάρχουν ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές και ικανός προπονητής που πιστεύω ότι οι στόχοι μας θα επιτευχθούν. Ελπίζω να είμαι γερός, να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου σε αυτό το όνειρο. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον Χρήστο Γκάτα έναν άνθρωπο που μου έχει προσφέρει πολλά στο χώρο του ποδοσφαίρου, τόσο όσο ποδοσφαιριστής αλλά και σαν προπονητής.
Ο Γενικός Διευθυντής Αχιλλέας Στεργιάκης δήλωσε: Μετά την προκήρυξη της Ε.Π.Ο. όπου οι γεννημένοι πριν από 1.1.1980 δεν παίζουν σαν μεγάλοι, ολοκληρώσαμε μια σπουδαία μεταγραφή αυτήν του Αλέξη Παγκαρλιώτα. Ο Αλέξης είναι ένας ποδοσφαιριστής που κουβαλάει πολλές εμπειρίες στον χώρο αυτό και θα βοηθήσει την ομάδα μας στο δύσκολο έργο της. Τον καλωσορίζω και του εύχομαι να είναι γερός και δυνατός και όλοι μαζί να ζήσουμε το όνειρο.