Βαθμολογία

Φιλική νίκη για τον Τύρναβο στα Τρίκαλα

Ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι διεξήχθη το Σάββατο το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο Τρικάλων ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τον Τύρναβο.

Αποστολή στα Τρίκαλα: Χρήστος Γκατζούλης

Ήταν μια καλή ευκαιρία και για τους δύο τεχνικούς (Μπάμποβιτς – Διγκόζη) να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών τους.

Τελικό αποτέλεσμα 0-1 για τον Τύρναβο με γκολ που σημειώθηκε στο 35’ από τα έντεκα βήματα με σκόρερ τον Κουρτεσιώτη. Ο ίδιος παίκτης το είχε κερδίσει όταν ανατράπηκε από τον Ηλία.

Στην επανάληψη έγιναν πολλές αλλαγές και από τις δύο πλευρές και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πέσει ο ρυθμός του παιχνιδιού.  

ΑΟ. Τρίκαλα 1963 (Ζόραν Μπάμποβιτς): Ψωμιάδης, Στάμος, Κάλφας, Ηλίας, Σίμοβιτς, Γέφτιτς, Διβανές, Τσβέτκοβιτς, Βουκέλια, Τεντολούρης, Κόλα.

Έπαιξαν και οι: Μούτσιος, Βαλτιμάς, Αργύρης, Ρουσιαμάνης, Ιωαννίδης, Μπόντε, Φορτούνης, Αλμπάνης, Κλαπανάρας, Δρυς, Χοτζάϊ.

Τύρναβος 2005 (Άγγελος Διγκόζης): Καραναστάσης, Τέλλος, Γκαλίτσιος, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Μπάρος, Ντατίδης, Καραγιάννης Ηλ., Βαγγελή, Τσούκαλος, Καραγιάννης Χρ.

Έπαιξαν και οι: Ντάλλας, Σιάτρας, Ευαγγέλου, Σουλιώτης, Δημολιός, Πρίφτης, Μάγγος, Πούτας.