Βαθμολογία

Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι παίκτες του 97'

Σε σύσκεψη των μελών της Τεχνικής Επιτροπής της Ένωσης και των τεσσάρων Ενωσιακών προπονητών, αποφασίστηκε όπως ζητηθεί από το δ.σ. της Ε.Π.Σ.Λ., στη φετινή προκήρυξη των πρωταθλημάτων Υποδομών, να συμπεριληφθεί η διάταξη της απαγόρευσης της συμμετοχής στο Εφηβικό πρωτάθλημα του Νομού, των ποδοσφαιριστών που γεννήθηκαν τη χρονιά 1997.
Η πρόταση αυτή των μελών της Τεχνικής Επιτροπής και των Ενωσιακών προπονητών, έγινε ύστερα από τη δημοσιοποίηση από την ΕΠΟ της προκήρυξης της διοργάνωσης των Πανελλήνιων πρωταθλημάτων προεπιλογής Εθνικών ομάδων, Παίδων και Νέων, για την περίοδο 2013 - 2014, στο άρθρο 2 της οποίας αναφέρεται ότι «δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα Νέων έχουν οι ποδοσφαιριστές που γεννήθηκαν από την 1-1-1998 μέχρι και την 31-12-1999».
Με βάση την παραπάνω προκήρυξη, οι προπονητές της Ένωσης και η Τεχνική Επιτροπή αυτής, έκριναν σκόπιμη την προσαρμογή των ηλικιών των ποδοσφαιριστών που θα αγωνιστούν φέτος στο τοπικό Εφηβικό (Νέων) πρωτάθλημα, με αυτή των ποδοσφαιριστών του πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων Νέων.
Η παραπάνω πρόταση έγινε ομόφωνα δεκτή από την Εκτελεστική Γραμματεία της Ένωσης, και ανακοινώθηκε άμεσα, ώστε να μπορέσουν τα τοπικά σωματεία μέσα στην μεταγραφική περίοδο να προγραμματίσουν την τύχη των ποδοσφαιριστών τους που γεννήθηκαν τη χρονιά του 1997 και δεν θα έχουν τη δυνατότητα να τους χρησιμοποιήσουν στους αγώνες του Εφηβικού πρωταθλήματος.